StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Матуся нарозхват: у Шакіри роман з легендарним репером - ЗМІ

14 серпня 2023, 21:53
Спортсмени, актори і музиканти - у холостячки Шакіри немає відбою від потенційних залицяльників.
Шакіра, Дрейк
Шакірі приписують роман з Дрейком / колаж: Главред, фото: instagram.com/shakira, instagram.com/champagnepapi

У житті колумбійської співачки Шакіри після розлучення з футболістом Жераром Піке безумовно почався новий цікавий етап - і в творчому, і в особистому. Артистка б'є рекорди з прослуховувань на популярних платформах, знімає кліпи, випускає нові треки... І при цьому залишається ласим шматочком для іменитих чоловіків.

Шакірі в статусі холостячки вже приписували романи і з популярними акторами, і з успішними спортсменами. Тепер пристрасну колумбійку підозрюють у відносинах з одним з найпопулярніших реп-виконавців нашого часу.

Видання Daily Mail повідомляє, що сердечко Шак вкрав репер Дрейк. Нещодавно знаменитості разом опинилися на одній з голлівудських вечірок, яку покинули окремо, але з різницею в лічені хвилини. Через це папараці припускають, що Шакіра і Дрейк могли продовжити розваги удвох десь в іншому місці.

відео дня

Дрейк ніколи не одружувався. У нього було два серйозних романи - зі співачкою SZA, і зі співачкою Ріанною. З останньою у нього склалися непрості відносини: протягом семи років, з 2009 по 2016, пара не один раз розходилася і сходилася. Втім, про Рірі він завжди відгукується з теплом.

У Дрейка є позашлюбний син, який народився в жовтні 2017 року від французької художниці та моделі Софі Брюссо.

Раніше ЗМІ повідомляли, що у Шакіри новий роман з баскетболістом - молодий і перспективний спортсмен молодше співачку на 12 років. Він виступає за команду НБА "Майамі Хіт".

Також стало відомо, що після гучного розлучення з Шакірою Жерар Піке одружується на юній моделі, роман з якою і поставив крапку в його стосунках з колумбійською співачкою.

Інші новини про Шакіру:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти