StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дуету Anna Maria нагадали про маму в уряді Аксьонова: реакція артисток виявилася несподіваною

13 квітня 2023, 12:51оновлено 4 травня 2023, 15:59
Дует Anna Maria знову потрапив у скандал, проте тепер уже точно може сказати, чий насправді Крим.
Дует Анна Марія
Дует Anna Maria / Інтернет

Учасниці Нацвідбору на Євробачення-2019 співачки Марія та Анна Опанасюк (дует Anna Maria), які оскандалилися із заявою щодо Криму, тепер гастролюють українськими військовими частинами та підтримують українських військових.

На дует звернула увагу українська журналістка Зоя Казанжи, яка на своїй сторінці в Facebook пригадала співачкам всі "гріхи".

"Знаєте хто на першому фото? Дует Анна-Марія. Ага, ті, що оскандалилися на Нацвідборі на Євробачення-2019. Тоді фіналістки Анна і Марія Опанасюк не змогли відповісти на питання про те, чий Крим. Співачки також відмовилися відповісти на питання, чи відбулася окупація півострова Росією. Вони також не відповіли на питання про те, чи потрібна кримськотатарська автономія", - нагадує Казанжи своїм користувачам.

Дует Анна Марія на фронті
Дует Анна Марія на фронті / Facebook

Журналістку також тригернув той факт, що дует їздить по українських військових частинах, фотографуються з військовим і не приховує їх обличчя.

Дуету Anna Maria нагадали про маму в уряді Аксьонова: реакція артисток виявилася несподіваною
Рекомендуємо:

Незважаючи на те, що дует зайняв тверду проукраїнську позицію, Казанжи в своєму пості пригадала артисткам їх скандальне інтерв'ю журналісту Роману Скрипіну.

"На жаль, у мене хороша пам'ять. Так, я пам'ятаю і ту дичину, яку несли співачки в ефірі у Скрипіна: "Україна втратила півострів, ми не вважаємо його окупованим РФ. В Україні немає війни з Росією, це називається АТО. І взагалі, навіщо ви це питаєте? Слухайте, ми не є членами Секретаріату Президента, щоб відповідати на таке. Ми не обговорюємо політику, ми - музиканти. Питання про війну задавайте політикам, а не нам", - нагадує позицію артисток Казанжи.

Тим часом, в коментарі прийшов сам дует, який почав захищати себе і дорікати в маніпуляції фактами.

Анна Марія відповіли Зої Казанжи
Анна Марія відповіли Зої Казанжи / Фото Facebook

Користувачі також стали питати дует, так чий же все таки Крим. Цього разу відповідь артисток була конкретною і однозначною: Крим - це Україна.

Дует Анна Марія відповів Зої Казанжи
Дует Анна Марія відповів Зої Казанжи / Facebook

Співачки також наполягають на тому, що вони не брали участь у рекламній кампанії разом з Охлобистіним. Тим часом, користувачі мережі знайшли фото і відео зі спільного заходу. Анна Марія водночас повідомили, що насправді це була прес-конференція, на якій вони публічно відмовилися брати участь у спільній кампанії з фашистом Охлобистіним.

Анна Марія Про рекламу з Охлобистіним
Анна Марія Про рекламу з Охлобистіним / Facebook

За словами артисток, вони також давно відокремили себе від батьків і заявили, що не несуть відповідальності за вчинки інших людей.

Нагадаємо, раніше одіозна Російська пропагандистка Ольга Скабєєва заявила, що дует Anna Maria, який потрапив у фінал українського Нацвідбору на Євробачення-2019, майстерно дав відсіч опонентам під час інтерв'ю з питаннями про анексію Криму.

"Не просто не визнали агресію Росії, - крутим чином трималися під час хамського антиросійського інтерв'ю. Молодці!"- написала ведуча в Twitter.

Раніше також співачки Марія і Анна Опанасюк (дует Anna Maria), які оскандалилися із заявою щодо Криму, розплакалися прямо на сцені Нацвідбору на Євробачення-2019 після свого виступу.

Дівчата не змогли стримати емоції, пояснюючи своє інтерв'ю Роману Скрипіну. Батьки співачок живуть в окупованому Криму, працюючи на владу агресора.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти