StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Макс Барських відверто пояснив, як зумів врятуватися від депресії

4 лютого 2024, 15:53
Макс Барських дав відверте інтерв'ю Олексію Суханову. У ньому він розповів про творчість, життя під час війни та багато іншого.
Барських
Макс Барських детально розповів про свою депресію / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

33-річний відомий український співак Макс Барських зізнався, що його не обійшла стороною депресія. Про це він розповів в інтерв'ю в рамках проєкту "Говорить Суханов".

За словами артиста, депресія була знайома йому аж до 2013 року.

"Тоді я для себе не усвідомлював, що таке музика, що потрібно бути відповідальним за те, що ти говориш, транслюєш. Я був підлітком, який був максималістом, що проходив через страждання, брав близько до серця, тонув у них і отримував від них задоволення", - каже він.

відео дня

Але з часом, сказав співак, усе серйозно змінилося.

"Зараз я інша людина. Намагаюся відчувати людей навколо, розмовляти із самим собою, намагаюся не засуджувати. Навіть коли люди помиляються. Вчуся ставати на місце цієї людини, розуміти, що в кожного своя доля, свій шлях, досвід, що люди роблять помилки, отримують свої уроки. Усе, що ми випромінюємо у світ, - це повертається. Я неодноразово відчув на собі і розумію, що таке "ефект бумеранга"", - підсумував Барських.

Нагадаємо, раніше український ведучий Костянтин Грубич, який замінив Влада Яму на популярному інфотейнмент-шоу "Твій день" на "1+1", заступився за хореографа, якого критикують за переїзд до США під час війни.

Також співачка Анна Трінчер влаштувала рознос скандальній українській блогерці Анні Алхім, яка схвалює прослуховування музики у виконанні артистів із країни-окупанта.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти