StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Хочу відносини з компромісами": Барських розповів, чи вільне його серце

19 вересня 2023, 13:00
Відомий український попспівак Макс Барських відверто зізнався, чи є у нього кохана дівчина і чи готовий він до батьківства.
Панський
Макс Барських відповів на питання, яке мучить мільйони його фанаток / колаж Главред, фото УНІАН і Instagram

Відомий український попспівак і кумир мільйонів дівчат Макс Барських каже, що зараз самотній і не перебуває в романтичних стосунках. У цьому він зізнався в розмові з Євгеном Фешаком.

"У мене нікого немає. Напевно, п'ять-десять років тому я був би один. Зараз, коли у мене був час бути самостійним і стати більш повноцінним, то мені здається, що мої майбутні відносини будуть дуже здорові, без токсичних відносин, без ревнощів і без будь-яких проблем. Я хочу відносини з компромісами і відчуттям один одного", — сказав співак .

Також Барських зізнався, що в майбутньому, років через 3-5, хоче стати батьком.

відео дня

"Зараз не готовий до дітей, тому що стабільності немає, щоб забезпечити дитину безпекою і всім необхідним. Я думаю, що десь років п'ять - і я буду готовий. Можливо, років зо три і все", - підсумував співак.

Нагадаємо, раніше український ведучий Костянтин Грубич, який замінив Влада Яму на популярному інфотейнмент-шоу "Твій день" на "1+1", заступився за хореографа, якого критикують за переїзд до США під час війни.

Також співачка Анна Трінчер влаштувала рознос скандальній українській блогерці Ганні Алхім, яка схвалює прослуховування музики у виконанні артистів з країни-окупанта.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти