StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Мадонна на детальному селфі показала зблизька свої зморшки

5 жовтня 2023, 14:08
345
Поп-легенда відверто говорить про інтимне, але вважає за краще приховувати очевидне.
Мадонна
Мадонна показала своє обличчя зблизька / колаж: Главред, фото: instagram.com/madonna

Наприкінці червня американська поп-ікона Мадонна потрапила в реанімацію з сильною бактеріальною інфекцією, через яку вона була змушена перенести своє світове турне. Але як тільки співачка стала відчувати себе краще, вона відновила підготовку до гастролей.

Мадонну люблять і ненавидять, шанують, як живу ікону, і зовсім не розуміють. Проте в працьовитості і вмінні "тримати" аудиторію Мадж не відмовить ніхто.

Так на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала серію фото, що привертають увагу, з однією метою - з'ясувати у шанувальників, які пісні вони хотіли б почути на концерті. Фанати з азартом стали перераховувати головні хіти Мадонни.

відео дня

Втім, безліч коментарів заслужило і особливе селфі співачки. 65-річна Мадж зробила для себе немислиме - сфотографувала своє обличчя без ретуші. На докладному знімку можна розгледіти кожну її ретельно припудрену зморшку.

Мадонна
Мадонна показала своє обличчя зблизька / instagram.com/madonna

Раніше Мадонна назвала головні правила свого будинку, за якими виховує і біологічних, і усиновлених дітей. На превеликий подив фанатів, Мадж виявилася хоч і чуттєвою, але суворою мамою.

Також у березні Мадонна підтвердила роман з молодим боксером. Між закоханими 35 років різниці, проте це співачку, яка любить молодших чоловіків, абсолютно не бентежить.

Інші новини про Мадонну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти