StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Коханка Путіна Аліна Кабаєва з'явилася на публіці та показала дорослих дітей

13 січня 2023, 19:49
Поки РФ влаштувала масштабну війну в Україні, Кабаєва розповідає про "велику Росію" при дітях.
Кабаєва
Кабаєва / instagram.com/alina.kabaeva.fans, Наумов Олег

Коханка президента країни-агресора Володимира Путіна Аліна Кабаєва зробила рідкісний вихід в люди.

У Кабаєвої підростають маленькі дівчатка, від яких вона і сьогодні не може очей відвести.

Як виявилося, олімпійська чемпіонка приїхала в новий центр художньої гімнастики в одному з міст Росії, де кохання Путіна з нетерпінням чекалы кілька десятків вихованок.

Щаслива "мама" не могла приховати радості побачивши своїх підопічних.

"Росія - країна великих можливостей. І тому у нас є прекрасний комплекс — академія художньої гімнастики, де можуть тренуватися такі діти, як ви, з регіонів, і робити свої перші кроки в наш великий спорт. І всім вам удачі!",- заявила Кабаєва в той момент, коли її країна влаштувала масштабну війну в Україні, а українські діти не можуть займатися спортом.

Аліна Кабаєва
Аліна Кабаєва / соцмережі

​Діти Путіна і Кабаєвої

За даними ЗМІ, у Путіна і Кабаєвої четверо спільних дітей - два хлопчики і дівчатка-двійнята. Дочок колишня гімнастка народила в Швейцарії.

Видання Le News писало, що Аліна Кабаєва народила дитину в клініці Святої Анни в італійськомовному регіоні Швейцарії Лугано. Батьком цієї дитини нібито є Володимир Путін.

Існували суперечливі версії цієї історії. Різні місцеві ЗМІ, в тому числі Corriere del Ticino, писали про народження дівчинки, а нещодавно видалений аккаунт в Twіtter на ім'я Аліни Кабаєвої (можливо справжній, а можливо і фейковий) повідомив про народження хлопчика. За іншими повідомленнями, Кабаєва народила близнюків.

Газета Blick писала, що Путін міг супроводжувати Кабаєву і, можливо, залишався з нею в клініці. У будь-якому випадку Кремль заперечував, що Путін є батьком одного або декількох дітей Кабаєвої.

Офіційно відомо про двох дочок Володимира Путіна, народжених в його шлюбі з Людмилою Шкребнєвою. Старша дочка Марія народилася 28 квітня 1985 року в Ленінграді, а молодша Катерина - 31 серпня 1986 року в Дрездені. Всупереч тому, що громадськість знала про народження цих дітей, Путін ніколи публічно не визнавав, що у нього є спадкоємці.

"У мене є особисте життя, в яке я не допускаю втручання. Його потрібно поважати", - завжди говорив Путін.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти