StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лорак на межі банкрутства: у Росії розповіли, що стало з компанією співачки

6 липня 2022, 15:35
12962
РосЗМІ повідомляють про банкрутство співачки. Вона також потрапила в чорний список.
Ані Лорак розтовстіла
Ані Лорак опинилася в чорному списку/ Фотот facebook.com/AniLorak

Російський бізнес української співачки Ані Лорак, яка мовчить про війну і напад Росії на Україну, пішов під укіс.

За інформацією Комсомольської правди, у 2020 році ТОВ "Ані Лорак Продакшн", яке займається організацією концертів, випуском пісень і кліпів, співачка змогла відстояти після секс-скандалу з Меладзе. Вже тоді податкова служба РФ мало не закрила прибуткове підприємство через неправильну юридичну адресу, але Кароліна Куєк (справжнє ім'я Ані Лорак. - Ред.), як єдиний засновник, усунула всі недоліки.

читайте такожРосійська журналістка розповіла, з чим Лорак повинна повернутися в РФ

відео дня

Як повідомляє видання, 20 Червня податкова служба прийняла рішення про закриття компанії. "Говорячи офіційною мовою, про"майбутнє виключення юридичної особи з ЕГРЮЛ". Судячи з того, що рішення про майбутнє виключення опубліковано в журналі "Вісник державної реєстрації" від 22.06.2022, компанія "Ані Лорак Продакшн" вже близька до закриття, - роз'яснив kp.ru юрист Михайло Алексєєв, який розбирає гучні справи на своєму YouTube-каналі "Форс-мажор". - Через три місяці організація повинна бути ліквідована", - пише КП.

Лорак на межі банкрутства: у Росії розповіли, що стало з компанією співачки
Юридичні документи Лорак/ Kp.ru

Крім того, виявилося, що банківські рахунки Лорак заблоковані і компанія Лорак потрапила в чорний список боржників ФНС. У такі списки зазвичай потрапляють ті, хто не платить обов'язкові відрахування, або більше року не надає податкову звітність.

За даними kp.ru, раніше ТОВ" Ані Лорак Продакшн " справно поповнювало бюджет на суму від 160 до 850 тисяч рублів на рік. Однак, даних по сплаті податків і страхових внесків за 2021 рік немає. Швидше за все, саме тому зіркову фірму хочуть закрити.

Нагадаємо, українська співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, а також ні словом не обмовилася про війну в Україні і вбивства українських жінок і дітей російською армією, після вечірки у Кіркорова, засвітилася на корпоративі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти