StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лопес за величезні гроші заспівала і станцювала в Дубаї в оточенні путіністів

13 лютого 2024, 16:33
Дженніфер Лопес стала однією з головних зірок на відкритті елітного готелю в Дубаї, ОАЕ, під назвою One&Only One Za'abeel.
Лопес, ОАЕ
Лопес виступила в ОАЕ / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Всесвітньо відома латиноамериканська співачка й акторка Дженніфер Лопес за хороший гонорар у $5 млн (за нинішнім курсом - понад 188 млн гривень). виступила на відкритті елітного готелю One&Only One Za'abeel у Дубаї (ОАЕ). Про це пише портал "Обозреватель".

Артистка спершу пройшлася червоною доріжкою в люксовій сукні, а потім вийшла на сцену, щоб розважати гостей заходу своїми піснями.

Крім Лопес і низки інших світових знаменитостей - колишньої супермоделі Наомі Кемпбелли, актриси Ванесси Гадженс, кінозірки Ідріса Ельби, - на відкриття прибули також відомі путіністи. Зокрема, і телеведучий Андрій Малахов, актриса Равшана Куркова, телеведуча Олена Летуча тощо.

відео дня

До слова, для Лопес такий виступ за 5 млн доларів швидко обернувся скандалом у США. Але там невдоволення висловили представники спільноти ЛГБТК+. Як відомо, Об'єднані Арабські Емірати дуже нетолерантні до таких людей.

Нагадаємо, Аффлек і Лопес довго перебували у стосунках і навіть були заручені. Але на початку нульових справа до шлюбу так і не дійшла.

У середині минулого року вони знову почали зустрічатися. А офіційне возз'єднання відсвяткували великою фотосесією на яхті українського комерсанта Ріната Ахметова, яку той іноді здає в оренду.

Пізніше Лопес представила свою 14-річну доньку Марібель Муньїс (від шлюбу з Марком Ентоні) як гендерно нейтральну особистість.

У серпні позаминулого року пара офіційно одружилася.

Інші новини про шоу-бізнес:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти