StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лоліті скасували ще один концерт у Росії

13 січня 2024, 10:55
467
За Лоліту взялися серйозно і намагаються всіляко завершити кар'єру співачки в Росії.
Путіністка Лоліта скоро позбудеться всіх своїх концертів
Путіністка Лоліта скоро позбудеться всіх своїх концертів / Колаж Главред, фото Instagram / lolitamilyavskaya

Путіністка і зрадниця України, російська співачка Лоліта, схоже, може попрощатися зі своєю музичною кар'єрою.

За інформацією пропагандистських російських ЗМІ, зірці продовжують скасовувати концерти у терористичній Росії, через участь у "Голій вечірці" блогерки Івлєєвої.

Так, стало відомо, що в Омську вирішено скасувати концерт співачки Лоліти Мілявської. І хоча офіційна причина - непідписання договору на надання зали, насправді це вже не перший концерт, який скасовують артистці.

відео дня

"До цього козаки написали листа, в якому заявили, що завжди виступали проти пропаганди сексуалізованих збочень і не розуміють, чому в Омську визнали гарною ідеєю проводити концерт Мілявської, яка брала участь в "голій " вечірці телеведучої Анастасії Івлєєвої. Пізніше концерт після через це звернення скасували", - пише Російський 5 канал.

Нагадаємо, раніше у Генпрокуратуру звернувся глава "Федерального проекту з безпеки і боротьби з корупцією" (ФПБК) Віталій Бородін, який нагадав, що у співачки крім російського є ізраїльський паспорт.

До слова, раніше російська блогерка Анастасія Івлєєва скликала вечірку, на яку покликала старих російських зірок і інфлюенсерів. І все б нічого, ось тільки дрес-код вечірки звучав, як "майже голий".

Російські зірки, в числі яких була зрадниця Лоліта, скандальний Філіп Кіркоров, "ліберальна" журналістка Ксенія Собчак та інші. До слова, всі вони прийшли одягнені по дрес-коду, що виглядало страшно і безглуздо.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти