StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Аби вирішили питання з націоналістами": співачка Лоліта звинуватила Україну в "зраді"

15 квітня 2022, 11:40
Лоліта гнівно висловилася щодо політики України.
Лоліта
Лоліта образилася на Україну / https://www.youtube.com/КРЮЧОК TV

Співачка українського походження Лоліта заявила, що виявляється Україна зрадила співачку, незважаючи на те, що у неї в Україні живе мама і дочка.

Про це "любляча" мати повідомила в ефірі радіо Каже Москва.

читайте також"Буде концерти давати в бункері для Путіна": Лоліта розлютила мережу новим постом

відео дня

"Я людина, яка вже шість років заборонена до в'їзду на свою Батьківщину, а мені ось в інтернеті пишуть "ви зрадили свою батьківщину". А для початку Батьківщина зрадила мене, якщо говорити серйозно. Я-то туди не на роботу, у мене мама, якій 79 років, дочка. Тому у мене до цього ніякого відношення. Мені все одно, які постанови. Мені аби не стріляли, не вбивали і вирішили питання з націоналістами. А вже, якою мовою-хоч глухонімі всі", - нарікає співачка.

Вона також каже, що "не билася за можливість працювати, не писала покаянних листів з проханням мене пустити на Україну". "Якщо моя Батьківщина прийняла рішення, що я там нафіг не потрібна, значить, я там не потрібна", - ображається виступала в окупованому Криму Лоліта.

Її реакція трапилася на пропозицію заборонити російську музику по радіо і телебаченню. Відповідний законопроект вже зареєстрували у Верховній Раді.

Обмеження пропонують ввести до закінчення війни, зокрема, до звільнення всіх окупованих українських територій, йдеться в пояснювальній записці до законопроекту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти