StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лідер гурту Друга ріка звалився зі сцени на глядачів

10 липня 2024, 13:16
434
Зате тепер точно відомо, співає Харчишин наживо чи під фонограму.
Валерий Харчишин
Валерій Харчишин новини - Харчишин впав зі сцени у Львові / колаж: Главред, фото: instagram.com/valeriy.kharchyshyn_dr

Український співак і лідер гурту Друга ріка Валерій Харчишин під час концерту у Львові здивував шанувальників акробатичним номером. Щоправда, незапланованим.

Так, під час виконання пісні "Вже не сам", артист походжав сценою, і не помітив, як вона скінчилася. Тоді Харчишин просто ступив у порожнечу.

Він упав на глядачів, які швидко допомогли йому піднятися на ноги. Судячи з усього, співак не зазнав серйозних травм і пошкоджень - вставав він із широкою посмішкою на обличчі.

При цьому Харчишин проявив чудеса професіоналізму: він не став переривати виступ і продовжив співати, як ні в чому не бувало, під схвальні вигуки шанувальників.

Дивіться відео падіння Валерія Харчишина зі сцени:

Хто такий Валерій Харчишин?

Валерій Володимирович Харчишин (укр. Валерій Володимирович Харчишин; нар. 26 травня 1974, Любар, Житомирська область) - український рок-музикант. Лідер рок-гурту "Друга Ріка", повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше відомий шоумен Анатолій Анатоліч погризся з "супермамою" Таєю через "мир за будь-яку ціну". Блогерка, в чиїх словах він знайшов "довгі вуха" російської пропаганди, зробила низку обурливих заяв про війну.

Також стало відомо, що співак-військовий Андрій Хливнюк помстився окупантам за Охматдит. Лідер гурту Бумбокс показав, як правильно конвертувати свій гнів у дії проти агресора.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти