StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Легендарна супермодель показала шрами від мастектомії на обкладинці журналу

6 лютого 2024, 02:00
Лінда Євангеліста нарешті перестала ховатися від себе і світу, і явила всім свою унікальну красу.
Лінда Євангеліста
Лінда Євангеліста знялася зі шрамами від мастектомії для обкладинки Zeit / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Лінда Євангеліста, одна з "великої шістки" красунь, завдяки якій і з'явився термін "супермодель", зараз переживає ренесанс своєї кар'єри - 2016 року вона раптово зникла з усіх радарів і жила самітницею аж до 2021 року.

На такі заходи її штовхнули наслідки невдалої косметичної процедури, яка зіпсувала її обличчя. А в 2018 році їй діагностували рак молочної залози. Євангеліста перенесла подвійну мастектомію, проте онкологія повернулася.

У 2022 році відбулася ще одна операція з видалення пухлини, яка поширилася на грудні м'язи. Нині 58-річна модель в порядку, проте через погані показники онкотипу недуга може повернутися в будь-який момент.

відео дня

Тож Лінда вирішила не гаяти ні хвилини, і знову повернутися до того, що в неї виходить найкраще, - зйомок. Наприклад, її фотографія топлес з'явилася на обкладинці журналу Zeit - Євангеліста не побоялася показати страшний шрам на грудях.

Знімок з'явився на сторінці моделі в Instagram. Багато хто знаходить його не просто прекрасним через красу моделі, а й таким, що надихає, через її сміливість.

Раніше зірку фільмів "Сам удома", актора Девіна Ретрея, госпіталізували в критичному стані. Він мав постати перед судом за напад на подругу, проте слухання скасували.

Також стало відомо, що на Мадонну фанати подали до суду за недбалість і "неправдиву рекламу". Вони вимагають матеріальної компенсації, оскільки вважають себе введеними в оману.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти