StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Легенда світового року розпочав свої гастролі з підтримки України

18 листопада 2022, 21:15
Відомий британський співак і музикант Род Стюарт одягнув костюм в кольорах українського прапора і відкрив концерт антивоєнною піснею на підтримку України
Род Стюарт, Україна
Род Стюарт / колаж https://ua.depositphotos.com і УНІАН

77-річний легендарний британський співак і гітарист Род Стюарт одягнувся в костюм кольорів українського прапора і спеціально почав своє чергове гастрольне турне по Великобританії антивоєнною піснею своїм антивоєнним хітом Rhythm Of My Heart. Про це повідомляє британське видання Mirror.

На стадіоні Nottingham Arena 77-річний артист виконав Rhythm Of My Heart, який він колись написав, натхненний війною у В'єтнамі, але, за його словами, пенся "має відношення до будь-якого військового конфлікту". Причому під час виконання на сцені проектувався знімок українського президента Володимира Зеленського.

"У мене є пісня під назвою "Ритм мого серця", яка насправді стосується війни у В'єтнамі та того, наскільки це безглуздо. Але це стосується будь-якої війни. Присвячую її українцям. Це найменше, що я можу зробити", - сказав музикант.

Нагадаємо, що Род Стюарт відомий затятою підтримкою України та українців. Він також знайшов у Великобританії будинок для багатодітної української сім'ї з семи осіб і пообіцяв оплачувати оренду і рахунки протягом року.

Музикант допоміг з роботою - Ростиславу та Олені. І він каже, що радий-їхні діти (17-річний Тарас, 16-річний Костя, 13-річний Роман, 10-річна Марія і 2-річний Дмитро) тепер солодко сплять, а не прокидаються від вибухів і сирен. До слова, до того легендарний британський рок-музикант, колишній лідер групи Black Sabbath Оззі Осборн і його дружина Шерон говорили про те, що нададуть українським біженцям свій особняк у Великобританії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти