StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лазур і пшениця: Зеленська зустрілася зі шведськими монархами у вишуканому луці

21 серпня 2023, 14:30
756
Стиль першої леді України вже розібрали на деталі модні таблоїди.
Олена Зеленська
Олена Зеленська на аудієнції короля і королеви Швеції - розбір образу / колаж: Главред, фото: instagram.com/olenazelenska_official

Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська з діловим візитом відвідали Швецію. Вони були удостоєні аудієнції у короля Карла XVI Густава і королеви Сільвії.

Особисто і на своїй сторінці в Intagram дружина гаранта подякувала королівському подружжю за медичну допомогу, яку Швеція надає воїнам ЗСУ та простим українцям, а також допомогу у відновленні територій, які були звільнені з окупації.

Для офіційного візиту Олена Зеленська традиційно обрала вбрання від українських дизайнерів, роблячи внесок у популяризацію наших майстрів. Її стильний образ складався з темно-блакитного брючного костюма від A. M. G. з декоративними лацканами, коричневих замшевих човників і золотистої брошки у формі пшеничного колоска.

відео дня

У цьому аутфіті, який модниці активно обговорювали в мережі, перша леді також відвідала зустріч з прем'єр-міністром Швеції Ульфом Крістерссоном і його дружиною Бригіттою Ед. З нею Олена Зеленська обговорила благодійні ініціативи щодо допомоги українцям, які постраждали від російської агресії.

Олена Зеленська, Володимир Зеленський, король Швеції Карл XVI Густав, королева Сільвія
Володимир та Олена Зеленські на аудієнції у короля Швеції Карла XVI Густава і королеви Сільвії / instagram.com/olenazelenska_official
Олена Зеленська, королева Сільвія
Олена Зеленська і королева Швеції Сільвія / instagram.com/olenazelenska_official

Раніше стало відомо, як зараз виглядає бунтівна герцогиня Сассекська - у мережі з'явилося нове Селфі Меган Маркл зі святкування Дня народження дружини принца Гаррі, яке показала її близька подруга.

Також 56-річна акторка Сальма Хайєк, яка зараз відпочиває з чоловіком у Мексиці, у крихітному біло-блакитному бікіні здивувала формою. Артистка без проблем хвалиться перед папараці своєю фігурою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти