StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Квартира Єфросиніної постраждала від російської атаки: "Злякалася до нудоти"

7 вересня 2024, 20:03
1148
Маша Єфросиніна та її син опинилися в епіцентрі вибухів.
Маша Єфросиніна із сином
Маша Єфросиніна новини - Єфросиніна розповіла, як пережила нічний російський обстріл / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashaefrosinina

У ніч на 7 вересня весь Київ не спав через російську атаку безпілотниками. На щастя, обійшлося без жертв, але гучні вибухи не на жарт перелякали українську ведучу і громадську діячку Машу Єфросиніну та її 10-річного сина Олександра.

У своєму блозі в Instagram Єфросиніна розповіла, що її будинок опинився в епіцентрі вибухів. Через це на стелі квартири утворилася велика тріщина.

Однак ця неприємність померкла порівняно з тим, як злякалася і сама Маша, і її дитина. Їм довелося на деякий час змінити обстановку, щоб заспокоїти нерви і відволіктися від нічного обстрілу.

відео дня

"Сьогодні від вибухів в нас пішла тріщина по стелі. У Сашка був сильний панічний приступ - я не знала, як його заспокоїти, бо сама злякалася до пекучої нудоти. Я знаю, що ці гнійні тварюки добиваються того, щоб ми зламалися. І, чесно, я тримаюся зі всіх своїх існуючих та неіснуючих сил. Тримаюся на якійсь штучній мрії, вірі та словах самозаспокоєння, які проговорюю собі, як мантру", - зізналася Маша Єфросиніна.

син Маші Єфросиніної
Маша Єфросиніна новини - Єфросиніна розповіла, як пережила нічний російський обстріл / instagram.com/mashaefrosinina

Хто така Маша Єфросиніна?

Маша Єфросиніна - українська телеведуча (Євробачення, Підйом, Фабрика зірок, ШоумаЅтгоуон, Маскарад), громадська діячка і засновниця громадської організації "Фонд Маша". Одна з найвпливовіших жінок України за версією видання "Фокус", і найуспішніших - за версією видання "НВ". З 2018 року - почесний посол ООН у галузі народонаселення в Україні.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська олімпійська чемпіонка Ольга Харлан зізналася, чому не одразу погодилася виходити заміж за бойфренда, і поділилася зворушливими знімками з заручин.

Також стало відомо, що згорів заміський будинок відомої української ведучої Даші Малахової. Вона показала, на що вогонь перетворив її майно, відновити яке буде дуже складно.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти