StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кум і колишній бойфренд Насті Каменських жорстко розкритикував Потапа

26 травня 2024, 16:00
3092
Геннадій Вітер зізнався, що не має особливої любові до чоловіка NK.
Настя Каменських, Потап
Геннадій Вітер висловився про Потапа - чоловіка його куми Насті Каменських / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux

Український музичний продюсер і виконавець Потап став під час повномасштабної війни в Україні однією з найбільш неоднозначних фігур вітчизняного шоу-бізнесу. Артист займається благодійністю, але вже понад півроку живе і працює за кордоном, лише зрідка повертаючись на батьківщину.

Таку позицію засуджує український шоумен Геннадій Вітер. Він зустрічався з Настею Каменських, співачкою і нинішньою дружиною Потапа, на початку її кар'єри, а зараз їх пов'язує спільна дитина - вони разом хрестили сина спільного друга

Вітер зізнався, що має теплі почуття до Каменських, як до куми. Але Потапа він категорично засуджує.

відео дня

"Для мене Настя Каменських – близька людина. Я її підтримуватиму, а його, ось того чоловіка – ні. Категорично ні. Вважаю, що він не робить якісь правильні речі по відношенню до нашої країни", - заявив Геннадій Вітер в інтерв'ю для ЖВЛ.

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Потап - останні новини:

Раніше відома світська журналістка Аліна Доротюк назвала Потапа найбільш "зашкварною" українською зіркою, яка кожною своєю дією змушує її сьогодні дивуватися.

Також Потап публічно звернувся до Насті Каменських із проханням не кидати його. Його пасаж зіркова дружина залишила без уваги, що багатьом здалося дивним на тлі чуток про розлучення пари.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти