StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кудрявцеву звинуватили в держзраді і повідомили, що скоро заберуть Крим

29 квітня 2023, 15:10оновлено 29 квітня 2023, 16:04
Путіністка Кудрявцева поділилася відео телефонної розмови з незнайомцем, який попередив її про неминуче.
Лера Кудрявцева
Лера Кудрявцева / modnohod.ru

Путіністка і шанувальниця війни, телеведуча Лера Кудрявцева, яка підтримує вбивства і насильство щодо українських жінок і дітей, поділилася відео, в якому її звинуватили в держзраді державі-терористу Росії, а також розповіли, коли заберуть окупований терористичною Росією Крим.

Зокрема, на відео, яким старіюча ведуча поділилася у своєму Телеграм, Кудрявцевій надійшов дзвінок з невідомого номера.

Чоловік, який телефонував, повідомив, що зобов'язаний проінформувати її, адже за словами незнайомця, йому нібито надійшло доручення від Федеральної Служби безпеки в рамках кримінальної справи, передбаченої 275-ю статтею Кримінального кодексу держави-агресора Росії: державна зрада. Раніше за це загрожував термін до 20 років зі штрафом у розмірі до 500 тисяч рублів. Вчора терорист і вбивця Путін підписав закон про посилення покарання за держзраду аж до довічного позбавлення волі.

відео дня

"Суть полягає в тому, що сталася компрометація особистих даних клієнта, витік даних, по нашому регіону, — заявив телефонний аферист в розмові з Лерою. - Ваші дані знаходяться в списку, чиї дані були скомпрометовані. У цьому витоку підозрюємо співробітників комерційних банків. Виконуються нехарактерні дії - списання особистих заощаджень, оформлення кредитів незаконним шляхом. І ось що найголовніше - здійснюють перекази на територію України від імені клієнтів. Якраз ті дії, які були здійснені по відношенню до вас", - повідомив їй голос.

"Скажіть, а Крим чий?"- запитала Кудрявцева. "Поки ваш", - відповів незнайомець. "Ваш - це чий?"- уточнила телеведуча. "Російської Федерації", - збрехав чоловік. "А що значить: "поки ваш"?"- запитала путіністка.

"Тому що, ми заберемо його назад собі", — поділився той, хто телефонував.

Ці слова розсмішили Кудрявцеву, яка поки ще не уявляє чим загрожує їй і її терористичній країні напад на Україну. "Моя пташка", - посміхаючись, вимовила вона.

"Хлопці, давайте так: миру мир у всьому світі, гаразд?"- запропонувала "голубка миру", яка збиралася йти на фронт і стріляти, Кудрявцева.

Нагадаємо, раніше Кудрявцева, таки стримала свою обіцянку і взяла в руки зброю.

Згідно з опублікованими фото, які Кудрявцева запостила на своїй сторінці в Instagram, путіністка взяла в руки різні види зброї і вирушила при повному параді в тир. Свої відео і фото вона супроводила текстом про те, хто що любить. "Хтось вишиває хрестиком, хтось кулінарить, а я ось знайшла для себе заняття до душі. Поки ще болять руки від напруги. А у вас яке хобі?"- запитує вона.

Раніше Кудрявцева повідомила, що її нудить від своїх же російських земляків.

І виною цьому війна в Україні. Але старіючу Діву нудить не від того, що її земляки вбивають і гвалтують українських жінок і дітей. Це якраз вписується в її картину світу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти