StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ксенія Мішина вперше розповіла, чому насправді не вийшла заміж за батька свого сина

9 травня 2023, 16:34
Наслідки невдалого шлюбу переслідують Мішину і до цього дня.
Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина зізналася, чому пішла від батька свого сина / instagram.com/misha.k.ua

Українська акторка Ксенія Мішина - мати-одиначка, і гордо несе по життю це звання. Однак, так було не завжди. На своїй сторінці в Instagram артистка зізналася, чому не склалися її стосунки з батьком сина Платона, якому зараз вже 12 років.

Мішина не раз зізнавалася, що відносини з колишнім обранцем були для неї вкрай складними, та залишили сильну психологічну травму, з якою вона бореться досі.

Від свого мучителя вона втекла на пізніх термінах вагітності, але ніколи не розкривала, що ж насправді послужило причиною такого складного рішення.

відео дня

"Раптом наші відносини з коханою людиною звернули у гірший бік. Людина почала показувати своє істинне обличчя, а я не зрозуміла, чому саме так вийшло. Можливо, на це вплинула вагітність, яка "налякала". Про це я дізнаюся через 11 років, коли об'явиться. Але факт залишається фактом, і стосунки просто падали в безодню. Це був важкий психологічний абьюз, який накладався на затяжний чотиримісячний токсикоз", - згадує Мішина.

Акторка зізналася, що була залежна від свого партнера, в тому числі і фінансово, та постійно відчувала власне безсилля. Що, до речі, приносило її обранцеві задоволення.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина зізналася, чому пішла від батька свого сина / instagram.com/misha.k.ua

Раніше британські таблоїди підтвердили розставання актриси Меган Фокс і репера Machine Gun Kelly (Колсон Бейкер) - красуня нібито з'їхала від нареченого, а він відривається, як холостяк.

Також стало відомо, що легендарна співачка Шер кинула бойфренда, музичного продюсера Олександра Едвардса, який молодший за неї на 40 років. Пара була разом з листопада 2022 року і навіть обговорювала заручини.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти