"Бидло не дає відпочити": київська студентка через Басту вилаяла українців

7 травня 2021, 17:33оновлено 7 травня 2021, 18:23
Як повідомляють в мережі, дівчина навчається в престижному виші в Києві на заочному відділенні юридичного факультету і нібито є дочкою судді.
ТП
Київська студентка через Басту назвала українців бидлом / скріншот з відео

Київська студентка Анастасія в зневажливому і зневажливому тоні висловилася про захоплення Росією півострова Крим в 2014-му і недавньому скандальному приїзді до Києва російського репера Басти (справжнє ім'я - Василь Вакуленко). Дівчина виклала на свою сторінку в Instagram короткий відеоролик, в якому рясно і багато лаялася.

"ДО РЕЧІ, поки не пішла на пляж, хотіла висловитися щодо новинних подій, пов'язаних з одним з моїх улюблених виконавців, який приїхав до Києва. І я читаю в новинах, що йому доводять, розповідають, що Крим – наш, бігають, не дають людині відпочити, блін, в закладах якихось. Якесь наше бидло українське . Вгамуйтеся, бл*дь. Те, що він артист і виступав у Криму, взагалі нічого, бл*дь, не означає. Він (Крим – головред) вже не наш. Змиріться вже, бл*дь. Про*бали", - сказала Анастасія.

Крім того, Анастасія вважає, що в Україні немає якісної музики, а закордонні артисти нібито не хочуть гастролювати в країні

відео дня

"Кого нам Слухати? Наше українське ла*но Слухати? Я не виводжу, у мене вуха в'януть від цього ла*на. Alyona Alyona цю слухати? Кого слухати? У нас одиниці. Дикуни просто, немає слів", – підсумувала вона.

Є інформація, що дівчина навчається в КНУ імені Тараса Шевченка на заочному відділенні юридичного факультету.

Як повідомляє активіст Михайло Жернаков в Facebook, дівчина на відео - Анастасія, донька судді Печерського районного суду Києва Христини Константинової.

читайте такожБаста оголосив себе українцем

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • У 2017 році Басті заборонили в'їзд в Україну через відвідування окупованого Росією Криму. Заборона на в'їзд в Україну діяла три роки.
  • 31 серпня минулого року в Мінкульт надійшов лист від СБУ про зняття заборони в'їзду на територію України і виключення з переліку осіб, що становлять загрозу національній безпеці, громадянина РФ Василя Вакуленка.
  • 4 травня стало відомо, що Баста, який раніше кілька разів відвідував окупований РФ Крим, приїхав в Київ. Чим і спровокував великий скандал.
  • До слова, на 25 і 26 червня 2021 року концерти Басти заплановані в Києві в залі Stereo Plaza.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти