StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Христина Соловій вперше прокоментувала роман з Сергієм Жаданом

17 травня 2023, 14:19
Шанувальники з ентузіазмом сприйняли появу нової пари в українському шоу-бізнесі, проте Жадан і Соловій вважають за краще зберігати відносини в таємниці.
Христина Соловій вперше прокоментувала роман з Сергієм Жаданом
Христина Соловій висловилася про роман з Сергієм Жаданом / instagram.com/soloviyka, instagram.com/serhiy_zhadan

Українська співачка Христина Соловій спровокувала чутки про те, що перебуває в романтичних стосунках з письменником і музикантом Сергієм Жаданом, старшим за неї на 18 років.

Ще в грудні минулого року артисти зіграли закоханих в кліпі Соловій на пісню "Юність" - в кадрі Сергій і Христина пристрасно цілувалися, після чого їм стали приписувати роман. Вже в травні письменник подав на розлучення зі своєю другою дружиною, Іриною Куніциною.

Через кілька днів Жадан і Соловій були "спіймані" під час спільної прогулянки по парку, пізніше співачка супроводжувала автора на презентації його нової збірки поезії. У шанувальників пари не залишається сумнівів, що між Сергієм і Христиною щось більше, ніж просто дружні стосунки.

відео дня

До недавнього часу пара відмовлялася коментувати особисте життя. Однак в інтерв'ю для радіо "Львівська хвиля", Христина Соловій все ж висловилася про роман з Жаданом, який їй приписують.

"Так, відповідаю вам і всім, хто цікавиться. Дуже мені приємно, що є увага не тільки до моєї творчості, а й до особистого життя, але я буду дуже вдячна, якщо ви залишите його для мене. Я ніколи не говорила про своє особисте життя і не збираюсь. Дякую", - повідомила співачка.

Раніше стало відомо, що українська топ-модель Алла Костромічова вагітна вдруге. Манекенниця показала значний животик в розкішному образі.

Також донька Джонні Деппа і Ванесси Параді Лілі-Роуз Депп вперше розповіла про своє нове любовне захоплення, і продемонструвала пристрасний поцілунок з обраницею.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти