StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Козловський вибачився у відповідь на образи Кондратюка на свою адресу

16 жовтня 2023, 14:49
Віталій Козловський розповів про те, який вибір стояв у нього та продюсера в питанні про борг співака.
Ігор Кондратюк, Віталій Козловський
Віталій Козловський відповів на образи Ігоря Кондратюка / колаж: Главред, фото: Главред , instagram.com/vkozlovsky_music

Віталій Козловський, український співак, який зараз проходить військову службу, віддає більшу частину своєї солдатської зарплати в якості погашення боргу музичному продюсеру Ігорю Кондратюку.

Артист зазначив, що порушив авторські права, які належать шоумену, і не відмовляється від виплати в розмірі 2 мільйонів гривень, проте він просив у Кондратюка про відстрочку на час військової служби. На це Козловський отримав відмову з позначкою, що служба ніяк не заважає стягненню його боргів.

Пізніше Кондратюк і зовсім кинувся на свого колишнього підопічного з образами. Співак вирішив відреагувати на випади продюсера. У своєму блозі в Instagram він спершу вибачився за те, що його проблеми з Кондратюком раз по раз спливають в публічному просторі.

відео дня

"Вибачаюсь перед усіма, хто в цей страшний час, коли стільки біди навколо, вимушений читати ці подробиці [сварки - неценз.]. Але моя сторінка - це можливість говорити правду, роз'яснити ситуацію і захистити себе від перекручень та поливань брудом, в яких я живу вже 11 років", - пише Віталій.

думка Козловського
Віталій Козловський відповів на образи Ігоря Кондратюка / instagram.com/vkozlovsky_music

Також він навів слова незалежного юриста щодо проблеми стягнення боргів під час проходження військової служби. Фахівець зазначив, що відстрочка можлива лише в разі, якщо в Україні приймуть відповідний закон, або ж обидві сторони зможуть домовитися в усному порядку.

Ні перше, ні друге Козловському на даний момент не здаються можливим. "З 2012 року Ігор Кондратюк уникає будь-яких моїх пропозицій зустрітися, обговорити цю ситуацію і знайти її вирішення. Його вибір: судитися, стягувати, ображати мене в публічному просторі та ігнорувати людську комунікацію", - зазначив співак.

думка Козловського
Віталій Козловський відповів на образи Ігоря Кондратюка / instagram.com/vkozlovsky_music

Раніше музичний продюсер Ігор Кондратюк пояснив, чому ніколи не пробачить Козловського. Шоумен назвав єдину умову, за якої співак зможе не виплачувати борг.

Також Віталій Козловський прокоментував свою сварку з Кондратюком, яка триває з 2012 року. У співака є одна заповітна мрія, пов'язана з шоуменом, якій, ймовірно, не скоро вдасться збутися.

Інші новини про Віталія Козловського:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти