StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Королівська сім'я знову публічно образила Гаррі і Меган

6 червня 2023, 12:38
Маленька Лілібет відсвяткувала свій день народження. Родичі залишилися осторонь.
Королівська родина проігнорувала день народження Лілібет
Королівська сім'я проігнорувала день народження Лілібет / фото Главред, Колаж: royal.uk, The Duke and Duchess of Sussex

Королівська сім'я в черговий раз образила принца Гаррі і Меган Маркл, публічно проігнорувавши 2-й день народження їхньої дочки принцеси Лілібет у неділю.

На відміну від минулого року, офіційні канали королівської сім'ї в соціальних мережах не повідомляли про день народження Лілібет в неділю, пише видання Page Six.

Королівське джерело стверджує, що король Карл III і королева Камілла не поділяться офіційними побажаннями до Дня народження маленької Лілі в соціальних мережах, оскільки вони "не святкують дні народження непрацюючих членів королівської сім'ї".

відео дня

"Вони, звичайно, привітають Лілібет з днем народження, але ні по яких каналах нічого не вийде", — повідомило джерело.

Рішення Чарльза не святкувати День народження Лілібет у соціальних мережах відрізняється від того, як його покійна мама, королева Єлизавета II, впоралася з ситуацією минулого року.

Королева привітала Лілібет з першим днем народження в 2022 році, всього за кілька місяців до того, як померла у вересні того ж року у віці 96 років.

Королева тоді опублікувала коротке привітання через свій офіційний аккаунт в соціальній мережі. "Вітаємо Лілібет з першим днем народження!"- написала вона.

Решта королівської родини наслідували її приклад: Лілібет отримала публічні привітання з днем народження від Чарльза, принца Вільяма та його дружини Кейт Міддлтон.

Тим часом, такий ігнор з боку королівських родичів не завадив 38-річному Гаррі і 41-річній Маркл відсвяткувати великий день дочки.

Нагадаємо, раніше свіжокоронований Чарльз III, який офіційно став новим королем Великобританії, несподівано розчулився під час церемонії коронації.

Раніше також 38-річний принц Гаррі вирішив розговоритися перед випуском своїх скандальних мемуарів. Член Королівської сім'ї знову дав скандальне інтерв'ю.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти