StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Костянтин Меладзе продає елітну віллу в Криму за десятки мільйонів

15 лютого 2024, 02:05
Відомий композитор і продюсер Костянтин Меладзе продає своє майно в Криму за 86 мільйонів гривень - шикарну віллу.
Меладзе, вілла
Костянтин Меладзе продає елітну віллу в Криму / колаж Главред, фото УНІАН і Yalta-Dom

Відомий композитор і продюсер Костянтин Меладзе, який багато років жив і працював в Україні, тепер продає свій елітний будинок, який розташований на території окупованого Криму. Таку інформацію повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

Зокрема, стало відомо, що Костянтин Меладзе вже давно продає майно в окупованому Криму, проте раніше ціна за віллу була вказана 300 млн рублів, а зараз цінник він знизив одразу на 11 млн рублів. Тепер вілла Меладзе коштує 289 мільйонів рублів (приблизно 86 мільйонів гривень).

За інформацією пропагандистських ЗМІ, композитор також готовий торгуватися і знизити ціну. Найімовірніше, Меладзе побоюється, що його житло можуть націоналізувати і продати на торгах - за схемою з квартирою, яка належить українському президентському подружжю Зеленських.

відео дня

За ці мільйони рублів на покупця чекає двоповерховий будинок із територією сімсот із лишком квадратів неподалік Ялти в гурзуфському елітному селищі "Вілла троянд", а також ділянка землі на 12 Га і басейн. За інформацією від рієлтора, у будинку є п'ять спалень, шість санвузлів, вітальня, пральня і хамам. Також на території розташований окремий будиночок для персоналу. Також є зона для барбекю, спортзал, басейн, дитячий майданчик і навіть власний штучний ставок.

Меладзе, вілла

Відомо, що віллу побудували ще 2010 року, але нібито сам Меладзе жив там нечасто.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Костянтина Меладзе відібрали ПНП у рф. За документами, які публікують росЗМІ, музичний продюсер хоч і був успішним у країні-окупанті, від українського громадянства не відмовився.

Також VERA (Віра Брежнєва) дала рідкісний публічний коментар щодо її стосунків із Костянтином Меладзе. Вона висловилася про причини розлучення.

Інші новини про Меладзе:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти