StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Втратила совість": росіяни почали цькування Софії Ротару

4 квітня 2024, 09:57
Мешканці країни-окупанта не можуть пережити, що Софія Ротару залишилася вірною Україні, і накинулися на неї через те, що вона промовчала про теракт у "Крокусі".
Софія Ротару
Росіяни накинулися на Софію Ротару / колаж: Главред, фото: instagram.com/sofiarotaru.official/

Легендарна українська співачка Софія Ротару, яка багато років виступала і жила в терористичній Росії, з початку повномасштабного вторгнення підтримала Україну. Як повідомляла її сестра Ауріка - Софія наразі живе в Київській області.

Росіяни ж почали хейтити Ротару через її мовчання після теракту в "Крокус Сіті Холі", заявляючи, що співачка втратила совість, повідомляють росЗМІ.

відео дня

Зазначимо, співачка іноді реагує у своїх соцмережах на страшні вбивства українців російськими окупантами, показуючи весь жах, який вони чинять.

Російський художник Нікас Сафронов висловив свою думку про вчинок Ротару

"Дуже хочеться сподіватися, що вона глибоко співпереживає жертвам трагедії та їхнім близьким, як і кожен із нас. Тому що цей теракт у будь-якої нормальної людини може викликати тільки одну реакцію: жах, біль і нескінченне співчуття", - сказав художник про Ротару.

Хто така Софія Ротару

Софія Михайлівна Ротару - радянська та українська естрадна співачка (сопрано) і актриса. Лауреатка премії Ленінського комсомолу (1978). Народна артистка СРСР (1988). Кавалер молдавського ордена Республіки (1997). Геройка України (2002). Національна легенда України (2021).
У лютому 2022 року співачка однозначно підтримала Україну. 28 лютого 2022 року Софія опублікувала допис в Інстаграмі, де чітко окреслила свою позицію і назвала речі своїми іменами: "російські ракети знищують мирних жителів", "молюся за наших захисників і мир в Україні".

Софія Ротару - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Софія Ротару не змогла промовчати про загибель українців в Одесі після терористичного обстрілу з боку РФ і відреагувала на трагедію українською мовою.

А також стало відомо, що Ніна Матвієнко відстояла рішення співати пісню "Чарівна скрипка", яка призначалася для Софії Ротару.

Читайте більше про Ротару:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти