StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Концерт в сауні": Козловський розповів, про непристойні пропозиції фанаток

5 березня 2023, 13:49
Співак поділився несподіваними пропозиціями, які надходили йому від прихильниць.
Віталій Козловський
Віталій Козловський / Скріншот

Український співак Віталій Козловський поділився зі своїми фанатами несподіваними одкровеннями. Зокрема, про це він розповів в інтерв'ю для YouTube-каналу GLOSTER FM.

За словами артиста, йому частенько надходили від фанаток непристойні пропозиції. "Пропонували концерт в сауні, але я до сих пір не можу розібратися, чи була це правда. Буває, що журналісти закидають якийсь прийом, а потім розповідають, на таких умовах і так далі. Телебачення завжди таку фігню робило. Але, звичайно, ми не погодилися. Там виступати – це себе не поважати", - сказав музикант.

Крім того, за словами Козловського йому також приходила пропозиція відправитися на вечірку в сауну до жінки у віці 45 років. Сам Козловський, втім, зазначає, що та була красива.

"Жінка, до речі, була дуже красива. Фотографію мені її прислали. Мені написали, що хотіли б зробити концерт, вони це називали концертом, в нетривіальних умовах в сауні. Ми від цього відмовилися, я не шкодую", – поділився Виконавець.

Зазначимо, раніше Віталій Козловський заявив, що по-іншому дивиться на медійних особистостей чоловічої статі, які залишаються за кордоном (або довгий час не поверталися в Україну) - зокрема на Влада Яму, який втік до США, Потапа і Монатіка.

Віталій каже, що більше не може засуджувати колег: про їхні переживання і мотиви напевно знають лише вони самі, тому і якісь висновки робити було б не правильно, вважає він.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти