Колишня дружина Віктора Павлика висловилася про нього після смерті сина

17 серпня 2020, 10:38
Лариса Созаєва відреагувала на поведінку свого колишнього і його нової дружини після смерті його сина Павла.
Віктор Павлик
Віктор Павлик / Facebook

Віктор Павлик важко переживає смерть сина Павла, який помер від раку. Але в соцмережах, на сторінках його колишньої і нинішньої дружин розвернувся непростий діалог.

Все пішло від того, що Катерина Репяхова записала відеоповідомлення в Instagram, в якому говорила про біль втрати і скорботу. Цим відео вона зачепила Ларису Созаєву, бо та в своєму Facebook звинуватила дівчину у піарі на горі, і зазначила, що Павло її не любив, і запропонувала скасувати траур і "не ганьбити себе".

Її слова отримали резонанс, і в коментарях її багато хто підтримав, вибухнувши критикою на адресу молодої дружини Віктора Павлика. Однак, несподівано скандал вщух - і Созаєва і Репяхова видалили свої матеріали з соцмереж.

відео дня

"Хороші мої, дякую за підтримку! Прибрала пост. Сподіваюся мене зрозуміли! А ви всі просто офігенні!", - написала Лариса, в той час як Репяхова опублікувала текст, що не дозволить нікому "кривдити" Созаєву.

Колишня дружина Віктора Павлика висловилася про нього після смерті сина

Однак, на тлі цього "діалогу", на Віктора Павлика обрушився шквал критики - за те, що він не був поруч, коли сталася трагедія, за те, що він продовжує роботу в шоу бізнесі, і знову - за те, що пішов з Катериною Репяховою.

Лариса Созаева рішуче припинила і цю тему новим постом в соцмережах.

"ЩЕ ОДНЕ ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ! Паша дуже любив батька, злився, переживав і прощав. І старший син Саша і Христинка - вони його діти - продовжують любити і підтримувати. Найбільш важливе для Віктора - це самореалізація, робота і допомога своїм дітям! Тому працювати йому необхідно! Не будемо це більше обговорювати! Спасибі, дорогі мої, за розуміння! ", - зазначила вона.

Колишня дружина Віктора Павлика висловилася про нього після смерті сина

Нагадаємо, що Віктор Павлик тяжко переживає втрату сина, і залишається нестабільним.

У мережі з'явилася пісня Павлика, слова до якої написав його син Павло.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти