StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Клоун Кльопа": Наташа Корольова з жахливими кучерями станцювала на тлі Кремля

10 грудня 2023, 12:17
5803
Судячи із зовнішнього вигляду співачки-запроданки, збиралася вона без дзеркала і в непроглядній темряві.
Наташа Корольова
Наташа Корольова в ганебному луці станцювала біля Кремля / колаж: Главред, фото: instagram.com/koroleva__star

Співачка Наташа Корольова відмовилася від України, яка подарувала їй життя і старт у співочій кар'єрі, хоча, коли це вигідно, продовжує вдавати з себе справжню українку, яку злі співвітчизники не пускають на батьківщину.

Все це особливо цинічно звучить на тлі цілувань та обіймів артистки з головними пропагандистами країни на болотах. До того ж нещодавно вона випустила трек, в якому вона з гордістю заявляє, що вона "made in Russia" (зроблена в Росії - прим. редактор).

Рівень безглуздості пісні настільки зашкалює, що її почали критикувати навіть віддані фанати в країні-окупанті. Через це Корольова зі штанів вистрибує, щоб хоч трохи просунути своє творіння.

відео дня

Так на її сторінці в Instagram з'явився ролик, в якому вона в максимально безглуздому образі танцює на тлі кремля під свою пісню. Наташа одягла яскраво-червоний спортивний костюм, такого ж кольору пуховик і золотисті чоботи-козаки. На голові у співачки - шапка дрібних світло-русявих кучерів, через яку виглядає вона, м'яко кажучи, не солідно.

За новий лук артистку розтоптали в коментарях: "Наташа на клоуна схожа!!!", "Не йде зовсім. Клоун Кльопа", "Образ жахливий. Наталя, звільніть вашого стиліста. З вас зробили посміховисько", "Дурдом відпочиває", "Раденька, шо дурненька".

Дивіться відео біснуватого танцю Наташі Корольової:

Раніше Наташа Корольова принизила свою невістку-стриптизерку, яку привів в будинок її єдиний син Архип. Співачка не приховує свою неприязнь до дівчини, і не упускає можливість їй насолити.

Також російський шоумен Рустам Солнцев розповів, чому Наташа Корольова підтримує РФ і Тарзана з "двома звивинами". Він переконаний, що справа не в неземній любові.

Інші новини про Наташу Корольову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти