StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кинули в чорний список: росіяни зацькували путіністку Валерію - причина

25 квітня 2024, 10:01
2092
Росіяни почали цькування співачки Валерії через те, що вона влаштувала масштабне святкування ювілею.
Йосип Пригожин, Валерія
Співачку Валерію захейтили за святкування ювілею / колаж: Главред, фото: t.me/valeriyaofficial

Російська співачка Валерія, яка підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, нещодавно відсвяткувала день народження з розмахом. Після цього зомбовані жителі країни-окупанта почали обурюватися, що це "бенкет під час чуми", адже вони вважають, що російські солдати-вбивці зараз помирають в Україні, щоб захистити РФ, виправдовуючи їхні звірячі злочини.

Як повідомляють росЗМІ, гостями Валерії стали завзяті путіністи Філіп Кіркоров, Яна Рудковська, Євген Плющенко, Лариса Доліна та багато інших. Вечірка з живою музикою і танцями тривала до самого ранку.

відео дня

"Ярмарок марнославства ніхто не відміняв, тому зірки як скаженіли від великих грошей, так і будуть скаженіти далі", - писали користувачі мережі.

Чоловік співачки вирішив заступитися за Валерію і виправдався, як міг, закотивши справжню істерику.

"Ми публічні люди і не можемо дозволити собі ховатися. Інакше постраждає ціла галузь індустрії. Життя не скасували, воно триває. Неможливо просто сидіти, нічого не робити. Це полювання на відьом. Можна до будь-кого докопатися з абсолютно будь-якого приводу. Сьогодні публічна людина стає інструментом у руках громадського діяча. Тут же питання піару, питання реклами, хитрості", - видав Пригожин.

Хто така співачка Валерія?

Валерія - російська естрадна співачка, народна артистка Росії (2013), народна артистка Чеченської (2017) і Кабардино-Балкарської (2018) республік. Народна артистка ПМР (2016).
18 березня 2022 року виступила в "Лужниках" на мітингу-концерті на честь річниці анексії Криму під назвою "Zа мир без нацизму! Zа Росію! Zа Президента".
7 січня 2023 року, на тлі вторгнення Росії в Україну, Валерію внесли до санкційного списку України за "роль у російській пропаганді".

Співачка Валерія - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно в сім'ю співачки Валерії прийшла біда - сильно захворіла її трирічна онука Селін. Як розповіла мати дівчинки Ліана Шульгіна, дитині стало погано після хвороби. На третій день після виходу з лікарняного, дівчинці стало гірше - у неї стали синіти ноги і руки.

А також співачка Валерія не стрималася і розповіла про інтимне життя з продюсером Йосипом Пригожиним. Співачка поскаржилася, що він готовий був іти на все заради популярності дружини. За словами артистки, він виявився тим ще любителем похуліганити.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти