Кім Кардашьян розлучається з Каньє Вестом

6 січня 2021, 10:30оновлено 7 січня 2021, 02:58
Сімейна ідилія для камер стала розвалюватися, а тепер це помітили американські журналісти.
Кім Кардашьян
Кім Кардашьян / Instagram

Колись найпопулярніша пара Кім Кардашьян і Каньє Вест готуються до розлучення. Поки пара офіційно не коментує перспективи розлучення, але ряд американських ЗМІ з посиланнями на свої джерела пишуть про крах відносин.

Як пише видання Page Six, Кардашьян вже найняла адвоката Лору Вассер, яка спеціалізується на розлученнях знаменитостей. Однак, видання People повідомляє, що подружжя ще намагаються врятувати свій шлюб, проходячи курс сімейної терапії у психолога.

Деякий час тому Кім перестала носити обручку. Новий рік пара теж відзначала нарізно - Кім з родичами, а Каньє Вест - в їхньому будинку у Вайомінгу.

відео дня

Чутки про майбутнє розлучення пари ходять вже давно. Особливо вони посилилися після після скандального виступу вирішив балотуватися в президенти США Каньє Веста в Північній Кароліні.

Він заявив, що Кім хотіла зробити аборт, коли була вагітна своїм первістком Норт, але він завадив цьому, розлютивши цим Кардашьян. Також репер повідомляв, що родичі постійно намагаються запроторити його в психлікарню. Каньє стверджує, що намагається розлучитися вже 2 роки.

Нагадаємо, в 2020 році закрилося реаліті Сімейка Кардашьян.

Ще рік тому Каньє Вест забрав дітей і поїхав від Кардашьян, але вона все ж умовила його спробувати ще.

До цього Каньє Вест сам звертався до психолога.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти