StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Киянку-мовчунку Ганну Сєдокову депортують з РФ

25 серпня 2022, 22:05
Вона все ще вважається громадянкою України.
Анна Седокова
Анна Седокова може бути депортована з РФ в Україну / instagram.com/annasedokova

Уродженка Києва, співачка українського походження Анна Седокова давно будує кар'єру в РФ і мовчить про війну в Україні. Однак в країні-агресорі під час військових дій вона залишатися побоялася, і переїхала з чоловіком в США.

За півроку вона жодного разу не поверталася в Росію, де у неї бізнес і нерухомість. Юрист в росЗМІ розповів, що артистка може позбутися всіх своїх заощаджень і заробити великі проблеми з міграційною службою, якщо приїде в РФ.

Вся справа в тому, що закінчився термін дії посвідки на проживання Седокової в країні-агресорі. Її ІП в РФ закрили, а при спробі перетнути російський кордон її можуть депортувати в Україну, громадянкою якої вона є.

відео дня

"Як видно з документації, Анна Седокова – громадянка України. Втім, щоб зареєструвати своє ІП в Росії, зовсім не обов'язково мати російський паспорт. Однак бізнес автоматично закривається, коли закінчується термін дії посвідки на проживання", - розповідає юрист.

Раніше шанувальники позаздрили ведучому, журналісту і мандрівникові Дмитру Комарову - його молода дружина, модель і ведуча Олександра Кучеренко, вразила всіх на повал чудовою зовнішністю.

Також український ведучий та інтерв'юер Слава Дьомін розповів про жінку, що зайняла місце в серці мера Києва Віталія Кличка, який нещодавно розлучився з дружиною після 25 років шлюбу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти