StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кейт Міддлтон точно не пробачить: принц Вільям розповів про найгіршу витівку

29 грудня 2023, 03:40
Одного разу напередодні Різдва майбутній монарх підніс обраниці вкрай дивний подарунок.
принц Вільям, принцеса Кетрін, Кейт Міддлтон
Принц Вільям назвав найдивніший подарунок, який він дарував Кейт Міддлтон / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Покійна королева Єлизавета II, за чутками, мала чудове почуття гумору і цінувала хороший жарт. Це, ймовірно, дісталося у спадок її онукові - принцу Вільяму Уельському. На жаль, особливості королівського гумору не завжди зрозумілі іншим.

Наприклад, дружина принца, Кейт Міддлтон (принцеса Кетрін Уельська), вже багато років не може пробачити йому один розіграш, який він зіграв з нею на Різдво.

В інтерв'ю для BBC Radio Five Live спадкоємець британського престолу зізнався, що на початку відносин з дружиною він підніс їй вкрай дивний подарунок. Сюрприз, безумовно, вийшов незабутнім, але Міддлтон не була йому дуже рада.

відео дня

"Якось я подарував моїй дружині бінокль - вона мені цього ніколи не пробачить. Це було на початку залицянь. Вийшло не дуже. Якщо чесно, у мене немає поняття, чому купив їй бінокль. Тоді це здавалося гарною ідеєю", - цитує принца видання Express.

Вільям зазначив, що тоді він хотів завоювати серце Кетрін, і такий подарунок йому здався відмінним вибором, щоб привернути до себе ще більше уваги.

Раніше були оприлюднені перші слова короля Чарльза III після смерті принцеси Діани. Про смерть колишньої дружини він дізнався одним з перших, і був по-справжньому шокований.

Також королівський експерт викрив Кейт Мідлтон в жорсткості - Валентин Лоу висловив своє переконання в тому, що її публічний образ навмисно пом'якшують, а в побуті майбутня королева "сталева".

Інші новини про британську королівську сім'ю:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти