StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кейт Міддлтон зробила публічну заяву на тлі скандалу з її портретом

11 березня 2024, 15:55
2679
Принцесі Уельській довелося принести свої вибачення за експерименти з ретушшю.
Кейт Міддлтон із дітьми
Кейт Міддлтон вибачилася за сімейний портрет з дітьми / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Принцеса Кетрін Уельська не з'являлася на публіці з середини січня через операцію. Її шанувальники були раді дізнатися, що з нею все гаразд, коли в офіційному блозі Уельських з'явився фотопортрет Кейт Міддлтон з дітьми, приурочений до Дня матері.

Втім, радість ця була недовгою. Дуже скоро знімок розкритикували за надмірну ретуш, яка породила нову хвилю чуток про стан здоров'я принцеси.

Щоб припинити скандал на його початку, принцеса Кетрін виступила із заявою. Провину за зіпсований фотопортрет вона взяла на себе - хоч кадр і був зроблений її чоловіком, принцом Вільямом, вона все ж доклала свою руку до ретуші, яка так збентежила оточення.

відео дня

"Як і багато фотографів-початківців, я час від часу експериментую з редагуванням. Я хотіла б принести вибачення за всі ті незручності, які принесло сімейне фото, яким ми поділилися вчора. Я сподіваюся, у всіх, хто святкує, був чудовий День матері. К", - написала Кейт Міддлтон в Instagram.

заява Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон вибачилася за сімейний портрет із дітьми / instagram.com/princeandprincessofwales

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту та принца Луї.

До речі, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Раніше принц Вільям, чоловік принцеси Уельської, екстрено відмовився від важливого заходу, на якому мав бути присутнім, як старший член британської королівської сім'ї. Його відлучку пов'язують зі станом здоров'я Міддлтон.

Також стало відомо, чому Кейт Міддлтон не виходить на публіку після операції, і як сильно хірургічне втручання вплинуло на сім'ю Уельських загалом.

Інші новини про Кейт Міддлтон:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти