StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кароль показала фото з красенем-сином і душевно звернулася до покійного чоловіка

14 серпня 2023, 10:54
Веніамін - син Тіни Кароль - все більше схожий на батька - Євгена Огіра. Вона показала колаж з фото. На одному вона позувала поруч з чоловіком, на другому - з сином.
Кароль, чоловік, син
Тіна Кароль вирішила повторити стару фотографію / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відома українська попспівачка Тіна Кароль дуже зворушливо згадала свого покійного чоловіка, продюсера Євгена Огіра - в день його народження. У своєму Телеграм-каналі виконавиця виклала свіжі фото.

Вона вирішила повторити стару фотографію, яку зробила колись з чоловіком. Тільки тепер чоловіка замінив їх спільний син Веніамін. Причому Кароль і син навіть постаралися по-максимуму повторити стиль одягу. Хіба що Веніамін одягався в сорочку в чорно-білу клітку, а не в червоно-білу, як колись його батько.

"Ми любимо тебе, наш тато. Ми йдемо далі, як ти і просив але не мимо, а з тобою, в нашій пам'яті і серце. Дивись,він дуже схожий на тебе, розігрує мене так само як і ти, а я вірю всім вашим жартам. Цей день - день твого духу і мудрості.Прикладом бути нереально, а орієнтиром можна. Назавжди Разом", - зворушливо підписала Кароль фото.

відео дня
Кароль, чоловік, син

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль придбала квартиру на Івано-Франківщині для родини 9-річного Єгора, який вів щоденник, перебуваючи з рідними в окупованому та зруйнованому Маріуполі.

До того Тіна Кароль в день свого весілля і вінчання з чоловіком і продюсером Євгеном Огіром (трагічно рано померлим) показала на своїй сторінці в Instagram зворушливий кадр з сімейного архіву.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти