StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кардашьян вигуляла сумку за півмільйона доларів: як вона виглядає

28 липня 2023, 13:40
733
Селебріті Кардашьян дає привід для розмов з кожним своїм виходом.
Кім Кардашьян показала дорогущий аксесуар
Кім Кардашьян показала дорогий аксесуар / Колаж Главред, фото Instagram / kimkardashian, madisonavenuecouture.com

Американська знаменитість Кім Кардашьян, яка за її ж словами, дивно скромна в спальні, недбало вигуляла аксесуар, який вважається "найдорожчою сумкою в світі".

За інформацією видання Page Six, зірка популярного шоу "Кардашян" принесла свою сумочку Hermès Himalaya Niloticus Crocodile Diamond Birkin, яка коштує понад 100 000 доларів, а на деяких сайтах продається за пів мільйона доларів, на футбольний матч між Аль-Наср і Парі Сен-Жермен в Осаці, Японія.

Лук Кім виглядав хоч і повсякденно, але не зовсім доступно для звичайних людей.

відео дня

Кардашьян одягла біле боді Skims, розпродані потерті світлі штани вільного крою Balenciaga (7990 доларів) і яскраві сині черевики.

Таких сумок в світі не багато
Таких сумок у світі не багато / скріншот сайту Madisonavenuecouture.com

Кім виглядала спортивно зі своїм довгим темним волоссям, зачесаним назад у високий хвіст. Її фото з ексклюзивною сумкою можна подивитися тут > > >

Сумка Hermès зі Святим Граалем, якою також володіє Дженніфер Лопес, настільки ексклюзивна, що зроблена зі шкіри крокодила Niloticus і прикрашена діамантами на застібці. Плюс, звичайно, аксесуар доступний тільки у вкрай обмеженій кількості.

Нагадаємо, раніше старша сестра сімейства Кардашьян Кортні знову порадувала своїх шанувальників і підписників в соціальній мережі Instagram. Вона поділилася кадрами, виставивши свою апетитну фігуру на загальний огляд.

Також раніше старша сестра сімейства Кардашьян Кортні розбурхала мережу, засвітившись на гарячих фото без фотошопу. Хоч сестри і висловлювалися за бодіпозитив - це досить рідкісний випадок, коли хтось із них зовсім не редагував свої знімки.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти