StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Яка країна, такі і патріоти": росіяни лютують через вчинок Волочкової і Джигурди

2 лютого 2023, 03:33
Анастасія Волочкова та Микита Джигурда сильно розгнівали росіян.
Джигурда, Волочкова
Джигурда, Волочкова / instagram.com/instadzhigurda

Російська балерина Анастасія Волочкова і її друг Микита Джигурда нарвалися на критику росіян.

На своїй сторінці в Instagram балерина опублікувала відео зі звукозаписної студії, де вони створюють "патріотичну пісню".

"Записали ми вчора з Микитою патріотичну пісню під його чуйним керівництвом. Кліп зняли раніше. Чекайте скоро", - повідомила одіозна балерина в підписі до відео.

Таке повідомлення і кадри не тільки розгнівали, а й насмішили росіян. Вони впевнені, що Волочкова і Джигурда ніякі не патріоти.

Волочкова і Джигурда
Волочкова і Джигурда / скріншот

"А чому у пана Джигурди діти навчаються за кордоном? Патріотизм якийсь подвійний, фальшивий! Не знаходите?", "А що це означає? Де тут патріотизм?", "Яка країна, такі і патріоти", "Не ганьбіть Росію, не випускайте свій сраний кліп", "Сором ! Всіх вже підключили до пропаганди) Скоро будуть робити ремейки на пісню "я іншої такої країни не знаю де так вільно дихає людина". Повний треш", - писали в коментарях під постом Волочкової.

Нагадаємо, не так давно Волочкова вразила своїм цинізмом. Вона зібралася розважати дітей, яких насильно депортували з України до Росії.

У коментарях під постом користувачі Мережі були шоковані велінням одіозної балерини. Їй нагадали, хто насправді зруйнував українські Луганськ, Донецьк, Маріуполь, Лисичанськ і позбавив дітей щасливого дитинства.

Раніше російська балерина Анастасія Волочкова і актор Микита Джигурда з'явилися на публіці разом. Балерина повідомила, що стала секундантом Микити Джигурди, але її зовнішній вигляд підняли на сміх її ж підписники.

Більше ганьби Волочкової:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти