StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Який вигляд має позашлюбна дочка путініста Стаса Михайлова, яку няньчила Валерія

6 березня 2024, 16:32оновлено 6 березня, 17:28
Співак відмовлявся визнавати батьківство та підтримувати Дашу матеріально.
Стас Михайлов
Який вигляд має позашлюбна донька Стаса Михайлова Дар'я Зотова / facebook.com/Stas.Mikhaylov.Official

Російський артист Стас Михайлов, який підтримує війну в Україні, має 4 біологічних дітей. Двоє молодших, доньки Іванна (2009) та Марія (2012), з'явилися в союзі з нинішньою дружиною артиста Інною Пономарьовою (2006 - н. ч.). Син Микита (2001) і дочка Дар'я (2005) народилися поза шлюбом.

Даша поріднила Михайлова зі співачкою Валерією - мамою дівчини є двоюрідна сестра співачки Наталія Зотова. Артист довгий час відмовлявся визнавати батьківство, через що чоловік Валерії, музичний продюсер Йосип Пригожин, публічно сварився з Михайловим. Його обурювало, що співак ігнорує доньку, не платить аліменти, а підтримувати Зотову з дитиною доводиться його з Валерією родині.

Пізніше Михайлов все ж таки прийняв дівчинку, проте багато про неї не говорить. Нещодавно в росЗМІ з'явилися рідкісні кадри співака з дочкою.

відео дня

Стас Михайлов познайомився з Наталією Зотовою, коли та працювала в нього бек-вокалісткою. Після народження Даші їхній роман закінчився. Пізніше співак почав стосунки з Інною Пономарьовою, а мама його доньки - з Андрієм Фальком, колишнім бас-гітаристом Валерії, за якого вийшла заміж 2011 року.

Стас Михайлов, Дарья Зотова
Який вигляд має позашлюбна дочка Стаса Михайлова Дар'я Зотова / колаж: Главред, фото: t.me/iamhronik

Хто такий Стас Михайлов

Станіслав Володимирович Михайлов - російський естрадний співак, автор пісень, актор і продюсер; народний артист Російської Федерації (2022).
У 2022 році підтримав криваве вторгнення Росії в Україну, заявивши, що "Росія ніколи не вела війну з Україною", аргументував підтримку наративом російської пропаганди про "звільнення" України.

Раніше путіністка Лариса Доліна обурила жителів країни-окупанта виходом на подіум в облягаючому вбранні з аксесуаром, яким став прапор рф.

Також російський співак Олександр Малінін заявив, що готовий йти воювати проти України на боці країни-агресора. Варто зазначити, що артист має звання Народного артиста України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти