StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як виглядає єдина дочка прес-аташе РФ, путіністки Захарової

10 квітня 2023, 13:37оновлено 10 квітня 2023, 15:03
35058
Захарова мало показує свою дочку, мабуть побоюючись за її життя і здоров'я. Не виключено, що вона вже давно навчається за кордоном.
Марія Захарова
Марія Захарова / скріншот з відео

Рупор Міністерства закордонних справ країни-агресора Росії Марія Захарова славиться не тільки безмозкими заявами, а й любов'ю до біленької. Тому в мережі за нею вже міцно закріпилася кличка "прес-алкаше".

Захарова не соромиться нести марення зі своєї трибуни, а також не соромиться вигулювати безглузді вбрання і танцювати нетверезі танці на державних "корпоративах" і заходах.

Тим часом, у Захарової навіть є сім'я - чоловік і дочка на ім'я Мар'яна. До речі, Захарова вийшла заміж порівняно недавно. Її фотосесія в стилі сільського весілля облетіла тоді весь інтернет. Ще б пак, на одній з фотографій чоловік Захарової відверто лиже її шию, прямо на очах у диктатора Путіна, нехай навіть портретного.

Весілля Марії Захарової
Весілля Марії Захарової / kp.ru

Що стосується чоловіка брехухи і військової злочинниці Захарової, то її чоловіка звуть Андрій Макаров, він працює менеджером в російській компанії, за освітою інженер.

Дочка Марії Захарової Мар'яна
Дочка Марії Захарової Мар'яна / Фото з мережі

У 2010 році у пари народилася дочка Мар'яна. Фото дочки Захарової - рідкісний птах в інтернеті. Мабуть, також як і пропагандисти Попов і Скабєєва, вона намагається не світити обличчя дочки, побоюючись за її безпеку.

Дочка Марії Захарової Мар'яна
Дочка Марії Захарової Мар'яна / Фото з мережі

Про дівчинку відомо мало, лише те, що та вчиться в приватній школі і непогано знає кілька іноземних мов. Зокрема, англійську та китайську.

Дочка Марії Захарової Мар'яна
Дочка Марії Захарової Мар'яна / Фото з мережі

У мережі часто також додають, що у дочки Захарової є американське громадянство. Це цілком може бути правдою, адже Захарова кілька років прожила разом з чоловіком в США. Крім того, вона може заздалегідь "підстелила соломки", враховуючи власну злочинну діяльність.

Нагадаємо, раніше Главред писав про єдиного сина пропагандистів - Скабєєвої та Попова.

Про нього, до речі, як і дочок диктатора і терориста Путіна відомо не багато: йому 11 років, він займається спортом, а саме, катається на лижах, а також відвідує заняття в художній школі.

Раніше російські ЗМІ повідомили, що головні пропагандисти і розпалювачі ненависті до українського народу Євген Попов і Ольга Скабєєва збираються розлучатися.

За інформацією ворожих новинних ресурсів, причиною розлучення стала путіністка Тіна Канделакі, з якою нібито загуляв чоловік Попов.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти