StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Як стіна на грудях, не можу підняти руку": українська співачка потрапила в інсультне відділення

19 липня 2022, 19:28
28-річна артистка відчула перші підозрілі симптоми минулого тижня.
DaKooka
DaKooka госпіталізована з підозрою на інсульт / instagram.com/dakooka_ktsh

Українська співачка DaKooka (Катерина Єрьоменко) потрапила в лікарню з підозрілими симптомами, через які при огляді її назначили в інсультне відділення.

Зараз артистка себе почуває досить добре, щоб розповісти шанувальникам, що з нею сталося, на своїй сторінці в Instagram. Вона погано себе відчула тиждень тому. Тяжкість в грудях змінилася кровотечею з носа. Потім у неї почала відмовляти ліва рука.

"У вівторок, тиждень тому, у мене почало сильно тиснути в грудях, немов бетонна стіна лежить на грудній клітці постійно. Було складно заснути, дихати, говорити. Постійна задишка. У суботу пішла кров з носа. У мене ніколи такого не було. Тобто я просто сиділа і почала йти кров з носа. Ну і в неділю я не змогла підняти ліву руку", - розповіла Дакука.

відео дня

Причину різкого погіршення свого здоров'я 28-річна співачка не назвала. Можливо тригером для хвороби послужив той факт, що Єрьоменко навесні перехворіла ковідом, який дав ускладнення на серце.

Шанувальники Дакуки також припустили, що справа в наркотичній залежності, якою артистка страждала в юності. Незважаючи на те, що вона давно "чиста", наркотичні речовини все ж встигли безповоротно нашкодити її здоров'ю.

DaKooka
DaKooka госпіталізована з підозрою на інсульт / instagram.com/dakooka_ktsh

читайте такожСерйозно хвора: шанувальники Моніки Белуччі розгледіли на фото небезпечну ознаку для здоров'я актриси

Раніше 46-річна співачка, композитор, продюсер і народна артистка України Наталія Могилевська порадувала шанувальників новиною про поповнення в її родині, і розкрила стать дитини.

Також Брітні Спірс вперше за довгий час продемонструвала свій справжній голос без фонограми - вона переспівала свій найкращий хіт, пісню Baby One More Time, а-капела.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти