StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як зараз виглядають "секретна" вдова та діти Юрія Шатунова

7 вересня 2023, 18:47
17215
У мережі вперше з'явилися знімки німецької сім'ї лідера Ласкового мая.
Юрій Шатунов
Вдова і діти Юрія Шатунов вперше з'явилися на публіці / колаж: Главред, фото: instagram.com/yuriy_shatunov

У червні минулого року від обширного інфаркту помер співак і соліст гурту Ласковый май Юрій Шатунов. Всупереч його широкій популярності в країні-окупанті і публічному образу серцеїда, він був одружений лише один раз, мав двох дітей та приховував сім'ю від громадськості.

6 вересня 2023 року на Троєкуровському кладовищі, де поховано прах артиста, йому було встановлено пам'ятник - до першої річниці смерті роботи завершити не встигли, і презентували останній подарунок покійному в день його 50-річчя.

З цього в країні-агресорі зробили гучну світську подію, яку відвідали багато місцевих зірок. Помітили на церемонії і сім'ю Шатунова.

відео дня

Так російські папараці вперше показали, як насправді виглядає вдова Юрія Світлана, його 18-річний син Денніс та 10-річна дочка Естелла. На могилу Шатунова його близькі, які живуть в Німеччині, прийшли з букетами білих троянд, які стали для соліста Ласкового мая символічними квітами ще за життя.

Сім'я Юрія Шатунова
Вдова і діти Юрія Шатунов вперше з'явилися на публіці / колаж: Главред, фото: t.me/neopra_blin

Про смерть співака стало відомо 23 червня 2022 року. Концертний директор виконавця Аркадій Кудряшов повідомив, що причиною раптової смерті артиста став обширний інфаркт, який спровокувала бляшка в серці, що відірвалася.

Пізніше стали відомі останні слова Юрія Шатунова перед смертю. Їх розкрив один із засновників гурту Ласковый май Сергій Кузнєцов, який помер через кілька місяців після співака.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти