StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як зараз виглядає екссолістка гурту Браво - 59-річна співачка Жанна Агузарова

10 лютого 2022, 03:02
9489
Артистка сильно змінилася, але незмінними залишилися її стиль та божественний голос.
Як зараз виглядає екссолістка гурту Браво - 59-річна співачка Жанна Агузарова
Як змінилася Жанна Агузарова / Колаж - instagram.com/rare_celebs / instagram.com/lavrishchevova

Співачка Жанна Агузарова 5 лютого дала концерт в одному з нічних клубів Москви.

Про це передає КП. 59-річна артистка виступила з новою програмою, не забувши, звичайно, про старі хіти, які прославили її та гурт Браво в 80-их роках.

За словами відвідувачів музичної події, Жана Хасанівна сильно змінилася - вона явно не один раз вдавалася до пластичних операцій і косметичних процедур, наприклад, збільшила губи.

відео дня

Але незмінним залишився особливий стиль співачки - Агузарова як і раніше залишається королевою епатажу. На сцену вона вийшла в коротких атласних шортиках, чорному піджаку і сріблястому топі з паєтками. З аксесуарів вона вибрала червоний нашийник з величезними шипами, білі мітенки і колготки в дрібний горошок. Пофарбоване в чорний колір волосся було скуйовджене і стирчало в різні боки.

Більшу частину концерту співачка провела в сонцезахисних окулярах, і слухачі спочатку засумнівалися, а чи точно перед ними Агузарова. Але з перших нот всі зрозуміли: на сцені королева рок-н-ролу.

Жанна Агузарова отримала широку популярність, будучи солісткою гурту Браво (з 1983 по 1988 рік). З нею колектив записав одні із найпопулярнішх пісень, що зробили їх всенародними улюбленцями - Чорный кіт, Жовті черевики, Вірю я, Кішки, Чудесна країна та ін. З 1986 по 1988 роки вважалася співачкою №3 після Софії Ротару та Алли Пугачової.

З 1989 року співачка зайнялася сольною творчістю. За свою кар'єру випустила 10 музичних альбомів. Останній, Королева Сансету, вийшов в 2020 році, і, незважаючи на відсутність будь-якої промо-кампанії, за тиждень потрапив в списки найбільш прослуховуваних на iTunes.

читайте такожЯк зараз виглядає головна героїня серіалу Рабиня Ізаура-64-річна актриса Луселія Сантус

Раніше в мережі з'явилося фото зірки 90-их Марини Хлєбнікової. У листопаді 2021 року співачка пережила пожежу, після якої довгий час перебувала на лікуванні.

Значних змін також зазнала зовнішність Анастасії Заворотнюк - за три роки боротьби актриси з онкологією вперше стало відомо, як вона виглядає тепер.

Інші цікаві новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти