StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як павуки в банці: Кіркоров судиться з путіністкою Успенською за 12 мільйонів

14 грудня 2023, 12:18
Свою гідність Примадонн Кіркоров вже давно втоптав в землю самостійно, але на колег чомусь ображається.
Філіп Кіркоров, Любов Успенська
Філіп Кіркоров подав до суду на Любов Успенську / колаж: Главред, фото: instagram.com/fkirkorov_fan_bg, instagram.com/uspenskayalubov_official

Філіп Кіркоров давно не приваблює шанувальників своїм талантом - нові пісні відверто слабкі, а підігрівати інтерес до своєї персони тепер пластиковий Примадонн може лише скандалами.

Так недавно в росЗМІ з'явилася новина про те, що він подав до суду на свою подругу, таку ж прихильницю хірургічних втручань, співачку-путіністку Любов Успенську. Вона нібито образила його "честь, гідність і ділову репутацію".

Справа в тому, що в одному зі своїх інтерв'ю Люба, серед іншого, назвала Кіркорова жінконенависником, що співакові не сподобалося настільки, що він має намір стягнути з неї через суд 10 мільйонів рублів за моральну шкоду плюс ще два мільйони - за "понесені витрати".

відео дня

"Успенська наговорила те, з чим не можна миритися. Як приклад: назвати Філіпа Кіркорова "жінконенависником". Співака, який співає 30 років про жінок і про любов до жінок — досить дивно і образливо. Але це лише один приклад з тих фраз, які будуть фігурувати в суді", - заявив адвокат співака Олександр Добровінський.

Що з цього приводу думає сама співачка, поки невідомо.

Кіркоров судиться з Успенською
Філіп Кіркоров подав до суду на Любов Успенську / t.me/samye_slyvky

Раніше у мережі з'явилося фото моторошно опухлого Кіркорова, який став ледь впізнаваний. Співак був явно не в собі - на світському заході він цурався не тільки журналістів, а й своїх колег.

Також стало відомо, що дітей Філіпа Кіркорова захейтили в школі через нові сідниці татуся. Витівки епатажного артиста вилазять його спадкоємцям боком, до чого йому, схоже, абсолютно немає діла.

Інші новини про Філіпа Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти