StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Jah Khalib, який ховався в київському бомбосховищі, став на бік Росії

20 квітня 2023, 12:16
2894
Артист разом з вагітною дружиною сидів у бомбосховищі, а українці допомагали йому виїхати до Казахстану.
Khalib
Khalib "перевзувся" і став на бік Росії / Instagram

Популярний казахстанський репер Jah Khalib, який на початку військового вторгнення Росії в Україну писав, як сильно він любить українців і захоплюється ними, став на бік агресора - Росії.

Як повідомляє ТСН, виконавець змінив свою думку після того, як в терористичній РФ стали масово скасовувати концерти артиста. "Причиною називають проукраїнську позицію виконавця. І дійсно, до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Jah Khalib був частим гостем України, давав тут концерти і навіть одружився з українкою", - повідомляє ЗМІ.

Коли Росія напала на Україну, Jah Khalib перебував у Києві разом зі своєю вагітною дружиною і саме українці допомогли йому евакуюватися з Києва і відправитися в рідний Казахстан. На той момент артист розсипався в подяках українському народу. "Українці, я тепер не просто люблю вас. Я захоплююся вами", - писав тоді артист.

відео дня

Повернувшись додому, Jah Khalib перестав говорити про війну взагалі і всіляко підтримувати українців. Більш того, він оголосив концертний тур по містах Росії, який, втім, несподівано стали скасовувати. Виявилося, що причина скасування концертів - проукраїнська антивоєнна позиція.

Тоді ж Jah Khalib, щоб не втрачати гроші і славу, виправдався за свої слова про українців:

"Майже вся моя команда - громадяни Росії і проживають в Росії. Більшість моїх слухачів живе в Росії. Я завжди прилітаю в Росію з благими намірами, із задоволенням даю концерти і виступаю на радіо, що явно демонструє моє добре ставлення до народів Росії", — написав на своїй сторінці в Instagram Jah Khalib.

Нагадаємо, раніше Казахстанський репер Бахтіяр Мамедов (псевдонім Jah Khalib) розповів, що в 16 або в 17 років з друзями підзаробляв на кладовищі - вони заривали людей.

Мамедов в авторській програмі журналіста Дмитра Гордона поділився, що копав могили.

Співрозмовник сказав, що підробляв з друзями на кладовищі у вихідні - вони працювали на похоронах, були комірниками, "закопували людей".

Раніше повідомлялося, що Jah Khalib записав пісні з українськими співачками - Анною Корсун (Maruv) і Сусаною Джамаладіновою (Джамала). Пісні увійшли до нового альбому репера-вихід у світ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти