StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Хрю-хрю": путіністка Семенович закинула себе і зганьбилася з жирним десертом

30 червня 2023, 03:14
1426
Анна Семенович вже й не намагається приховати, що її шлунок прийняв рішення жити власним життям.
'Хрю-хрю': путіністка Семенович закинула себе і зганьбилася з жирним десертом
Анна Семенович зганьбилася з морозивом в руках / Instagram

Підсанкційна артистка-путіністка Анна Семенович схоже, остаточно зневірилася скинути вагу, і вже неприкрито топче все, що попадеться під руку.

І, що примітно, ні крапельки цього не соромиться. Або робить вигляд, що не соромиться, адже у її шанувальників складається враження, що за нібито дотепною самоіронією Семенович ховається відчайдушний крик про допомогу.

Наприклад, нещодавно на сторінці путіністки в Instagram з'явилося фото, на якому вона з апетитом поглинає велике шоколадне морозиво. "Хана моїй дієті сьогодні. Хрю-хрю", - підписала знімок Анна, і додала емодзі свинячого п'ятачка.

відео дня

ЗМІ тонкого гумору не оцінили, і фото з ганебним підписом зі сміхом і улюлюканням рознеслося по Telegram-каналам пліткарів.

Втім, цілком можливо, що таким чорним піаром Анна Семенович намагається підняти свою популярність, адже артистка завжди зі скрипом дотягувала до зірок першої величини країни-окупанта.

Анна Семенович
Анна Семенович зганьбилася з морозивом в руках / t.me/spletni_tg

Раніше фотографіями після чергової корекції зовнішності злякала шанувальників Алла Пугачова - 74-річна Примадонна надула губи і, схоже, зробила підтяжку обличчя.

Результатами своїх пластичних операцій не втомлюється хвалитися і співак-путініст Філіп Кіркоров. Старий артист відчайдушно молодиться і всім показує величезний шрам на штучному пресі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти