StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хотів розгулу та бруду: Панін опублікував особисте листування з Кіркоровим

9 серпня 2023, 23:00
Олексій Панін розкрив специфічні уподобання Філіпа Кіркорова в нічних розвагах.
Філіп Кіркоров, Олексій Панін
Олексій Панін показав інтимне листування з Філіпом Кіркоровим / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, t.me/alexeypanin77

Російський актор Олексій Панін, який виступає проти путінського режиму і війни в Україні, продовжив висвітлювати подробиці своїх інтимних стосунків з відомим співаком-путіністом Філіпом Кіркоровим.

Раніше Панін заявляв, що у нього з Примадонном була близькість, проте, судячи з нових доказів, на цьому їх спільні пригоди не обмежилися. Актор опублікував фрагмент особистого листування з Кіркоровим, з якого можна зробити висновок, що разом вони відвідували різні тематичні вечірки.

На скріншотах видно, як влітку 2020 року Філіп запрошує Олексія на один з таких заходів, мотивуючи це тим, що втомився на роботі, і тепер йому хочеться "повного розгулу і бруду вночі".

відео дня

Олексій Панін зазначив, що це чи не найневинніший фрагмент його спілкування з Кіркоровим - все інше співак ретельно "підчистив". Також він пояснив публікацію особистого листування тим, що йому не подобається лицемірство Філіпа.

"Кіркоров ретельно підчистив нашу з ним переписку, але дещо він таки упустив... Звичайно, можна сказати, що це безневинне листування про квіточки, але це потрібно бути або упоротим, або ненормальним. ... Якби, звичайно, Кіркоров не підтримував Путіна, якби він не підтримував цей злочинний режим, який зараз знаходиться при владі РФ, який вбиває людей України, я б про нього нічого не сказав... Я ненавиджу таких лицемірів, які є прихованими геями і при цьому підтримують режим, який знищує права ЛГБТ в РФ. Знищує взагалі всі права людини! Я кажу завжди правду", - підкреслює актор.

листування Кіркорова і Паніна
Олексій Панін показав інтимне листування з Філіпом Кіркоровим / t.me/alexeypanin77

Раньше Філіп Кіркоров зі спущеними штанами показав величезний шрам на пузі - артист-путініст ніяк не може натішитися новому тілу, тому показує себе при кожному зручному випадку.

Також росЗМІ стали "ховати" Олексія Паніна в новинах - розпустили слух про те, що актор помер під час відпочинку на курорті. "Воскреслий" артист відреагував.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти