StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Несподівано": Ольга Харлан виходить заміж

5 вересня 2024, 11:34
567
Бойфренд Ольги Харлан зробив їй пропозицію, і вона погодилася.
Ольга Харлан
Ольга Харлан порадувала хорошими новинами / колаж: Главред, фото: instagram.com/olgakharlan/

Українська фехтувальниця та олімпійська чемпіонка Ольга Харлан поділилася з шанувальниками радісною звісткою. Вся справа в тому, що її бойфренд - італійський фехтувальник Луїджі Самеле покликав її заміж після п'яти років стосунків.

На своїй сторінці в соцмережах спортсменка опублікувала щасливе фото з Луїджі і залишила короткий підпис.

відео дня

"Несподівано" я сказала так", - написала Харлан.

Підписники зірки вже написали безліч коментарів із привітаннями, і щиро радіють за пару.

Хто така Ольга Харлан?

Ольга Харлан - фехтувальниця на шаблях, олімпійська чемпіонка 2008 і 2024 років та срібна призерка Олімпійських ігор 2016 року в командній першості, триразова бронзова призерка Олімпійських ігор (2014, 2013, 2017, 2019 в індивідуальній першості, 2009 і 2013 у командній першості), восьмиразова чемпіонка Європи (2009, 2011, 2012, 2013, 2014, 2019 в індивідуальній першості, 2009 і 2010 у командній першості), кавалерка ордену Свободи, орденів Ярослава Мудрого IV і V ст., орденів Ярослава Мудрого IV і V ст., орденів Ярослава Мудрого., повний кавалер орденів "За заслуги" і княгині Ольги.
За свою спортивну кар'єру Ольга Харлан завоювала шість олімпійських медалей (найбільше серед спортсменів, які представляли Україну), 15 медалей чемпіонатів світу та 20 медалей чемпіонатів Європи, що є рекордом для українських фехтувальників.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, співачка Алла Пугачова відсвяткувала День знань із друзями та дітьми в одному з ресторанів Юрмали. Артистка провела час із близькими, і шанувальники звернули увагу, що Пугачова не повернулася до Ізраїлю, куди поїхала жити ще 2022 року. Мабуть, її діти Гаррі та Ліза почнуть навчальний рік у Латвії.

А також зрадницяТодоренко залишилася одна у свій день народження. Російський співак-путініст Влад Топалов подарував їй квиток на концерт Джастіна Тімберлейка в Парижі, але не поїхав із нею.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти