StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гниле сім'я: ТОП-5 непутящих родичів знаменитостей

5 листопада 2021, 19:32
Брати і сестри зірок, які руйнують їх репутацію.
Гниле сім'я: ТОП-5 непутящих родичів знаменитостей
Проблемні брати і сестри знаменитостей / gettyimages.com

Як відомо, сім'ю не вибирають. На жаль, навіть в сім'ях знаменитостей бувають "паршиві вівці", які доставляють масу неприємностей і горя своїм зірковим родичам. У кого зі знаменитостей є проблемні брати і сестри, читайте далі.

  • Мадонна і брат-волоцюга

Ентоні, брат Мадонни, почав спиватися ще в підлітковому віці. Його навіть вигнали з сімейної виноробні, за те що хлопець регулярно напивався до безпам'ятства. Потім він пішов з дому і бродяжив по країні: жебракував, спав під мостом і т.д. Мадонна не раз розшукувала свого недолугого братика, і намагалася йому допомогти, але все без толку. Згодом вона закинула спроби, резонно вирішивши, що допомогти можна лише тому, хто хоче допомоги. На даний момент Ентоні закінчив свій шлях бродяги, і проходить лікування від алкоголізму.

Гниле сім'я: ТОП-5 непутящих родичів знаменитостей
Брат Мадонни Ентоні-бродяга з алкогольною залежністю / instagram.com/madonna
  • Мерайя Кері і сестра-повія

Сестра співачки Елісон - та ще штучка. Жінка заробляє на життя найдавнішою професією і регулярно вимагає грошей у Мераї. Крім того Елісон любить поскандалити: в зарубіжних ЗМІ час від часу з'являються інтерв'ю, в яких вона робить гучні заяви. То Кері буквально кидає її вмирати, то їх з спільна з Мерайєю мати примушувала дівчину з дитинства займатися проституцією і брати участь в сатанинських ритуалах. Правди в її словах - трохи, але репутацію більш успішної сестри вона псує регулярно.

відео дня
Гниле сім'я: ТОП-5 непутящих родичів знаменитостей
Сестра Мераї Кері - повія і шантажистка / instagram.com/mariahcarey
  • Крістофер Нолан і брат-найманець

Режисер давно вже втратив зв'язок з братом Меттью, якого звинувачували в організації найманого вбивства. Події відбувалися в Коста-Ріці: до Меттью звернувся чоловік, з проханням вбити його бухгалтера. Сказано - зроблено. Брат режисера зі спільником викрали жертву і вже були готові прикінчити його, але в останню секунду заручник був звільнений поліцією. Спільника Нолана заарештували, а сам Меттью примудрився втекти назад до США, де успішно загубився на просторах батьківщини.

Гниле сім'я: ТОП-5 непутящих родичів знаменитостей
Брат Крістофера Нолана - найманий вбивця / gettyimages.com
  • Різ Візерспун і брат-сексуальний злочинець

Актриса готова закривати очі на будь-які проступки старшого брата Джона. А список таких вчинків немаленький, адже чоловік страждає від алкогольної залежності, а під впливом випивки поводиться неадекватно і агресивно. Одного разу п'яний Джон вломився в будинок своєї сусідки і вчинив над нею сексуальне насильство. Довести цей факт потерпілій не вдалося, Джон отримав умовний термін, а Візерспун досі постить з ним милі фото, і називає чоловіка кращим братом, якого може мати дівчина.

Гниле сім'я: ТОП-5 непутящих родичів знаменитостей
Брат Різ Візерспун - алкоголік і сексуальний злочинець/ instagram.com/reesewitherspoon
  • Леонардо Дікапріо і зведений брат-наркоман

У дитинстві Лео і Адам були дуже дружні, однак у міру дорослішання їх шляхи розійшлися. ДіКапріо побудував успішну акторську кар'єру, а його брат захопився наркотиками. Та настільки, що втратив сім'ю, у нього забрали опіку над дочкою, і він крав у магазинах, щоб купити дозу. Чоловіка затримувала поліція більше шести разів. Зрештою Адам зав'язав, але його минуле з наркотиками поставило жирний хрест на його світлому майбутньому.

Гниле сім'я: ТОП-5 непутящих родичів знаменитостей
Зведений брат Леонардо ДіКапріо-наркоман і злодій / gettyimages.com

читайте такожАлла Пугачова і Софія Ротару труснули старовиною і заспівали пісню t.A.T.u.

Раніше ми розповідали про найдорожчі розлучення знаменитостей.

Інші цікаві новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти