StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Фронтвумен The Hardkiss показала зворушливий "подарунок" від фанатки

3 липня 2024, 00:57
58
Юлія Саніна не оминула увагою, як прихильниця увічнила творчість гурту.
Юлія Саніна
The Hardkiss новини - Юлія Саніна показала символічне татуювання / колаж: Главред, фото: instagram.com/the_hardkiss

Попри те, що популярний український гурт The Hardkiss зараз, схоже, переживає не найкращі часи, його шанувальники, як і раніше, продовжують надихатися його творчістю.

Проявами вдячності шанувальників із великим задоволенням у своєму блозі в Instagram ділиться фронтвумен колективу Юлія Саніна. Так нещодавно в сторіс вона опублікувала фото фанатки на ім'я Оксана.

Дівчина на лопатці зробила татуювання у вигляді маяка з цитатою з пісні The Hardkiss "Маяк". "В темному морі ми не одні", - свідчить напис, який прихильниця гурту зробила як подарунок-нагадування.

відео дня

Утім, і для самого колективу "Маяк" має символічне значення. Цим треком Юлія Саніна відкривала Євробачення-2023 у Ліверпулі, яке проводилося від імені України. Для співачки музичний конкурс став великим міжнародним дебютом у якості ведучої.

татуювання The Hardkiss
The Hardkiss новини - Юлія Саніна показала символічне татуювання / колаж: Главред, фото: instagram.com/the_hardkiss

Хто така Юлія Саніна?

Юлія Саніна - українська співачка, авторка пісень, ведуча. Фронтвумен українського гурту The Hardkiss. Брала участь у шоу "Х-фактор-7" (журі та наставник), "Танці з зірками", "Маскарад", "Голос країни" (зірковий тренер). У 2023 році була однією з трьох ведучих музичного конкурсу "Євробачення", який відбувся в Ліверпулі, Велика Британія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що діти Джамали повернулися жити в Україну. Сини співачки з початку повномасштабної війни жили спершу в Туреччині, потім - у Польщі, через що їхній зірковій мамі доводилося несолодко.

Також Jerry Heil і alyona alyona назвали, хто б міг представити Україну на Євробаченні 2025 року. Примітно, але думки в артисток у цьому питанні розійшлися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти