StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Фігачимо як прокляті": секс-символ танців Логай розкрив головну інтригу проєкту

26 вересня 2021, 15:36
Артур Логай зізнався, що танці на проєкті для нього даються нелегко.
Анна Кареліна і Артур Логай
Анна Кареліна і Артур Логай / 1+1

В ефірі телеканалу 1+1 в рамках проєкту Танці з зірками на глядачів чекає гаряча латиноамериканська ніч, заявив один з фаворитів конкурсу Артур Логай.

У четвертому прямому ефірі Танців актор і зірка серіалу Моя улюблена Страшко разом з партнеркою Анною Кареліною станцюють джайв під один з хітів Вєрки Сердючки, пише kp.ua.

Говорячи про статус секс-символу проєкту Логай зазначив: "Цей статус нічого не змінює: не робить з чоловіка чоловіка, не додає ніякої сексуальності. Це просто ярлик. Але, з іншого боку, приємно, адже це комплімент".

Говорячи про те, що його привернуло в проєкті Танців, актор підкреслив, що хотів сам собі довести, що щось може.

"Перший - другий ефіри мені було важливо самому собі довести, що я можу, що у мене все вийде, трохи піднабрати впевненості. Тепер же ми працюємо на хороший результат", - зазначив він.

Разом з тим артист зізнався, що танці для нього даються нелегко: "Та я весь вже не те що синій – свинцевий. Танці - дуже складна штука".

Логай також розкрив секрет своєї участі в Танцях: "Ми фігачимо в залі як прокляті. Плюс у мене паралельно йдуть зйомки. О 5 або 6 ранку я їду на роботу і повертаюся додому о 2 годині ночі. Жека (дружина - ред.) розуміє, що я б точно не хотів, щоб мене зараз ревнували. І у мене немає ні часу, ні бажання давати привід дружині для ревнощів".

Нагадаємо, раніше постійний суддя шоу, відомий хореограф і танцюрист Влад Яма оцінив танцювальні перспективи артиста Melovin. В інтерв'ю Фактам він підкреслив, що у Melovin своя манера танців, відмінна від інших.

Дивіться нові випуски шоу Танці з зірками щонеділі о 21:00 на сайті 1plus1video.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти