StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Їй ніхто не потрібен: Вайкуле розповіла, чому Ротару не приїхала на її фестиваль

18 серпня 2023, 12:00
Лайма Вайкуле пояснила, чому Софія Ротару не приїхала виступити на її фестиваль.
Вайкуле і Ротару залишаються в прекрасних стосунках
Вайкуле і Ротару залишаються в прекрасних відносинах / Колаж Главред, фото Instagram / laima_vaikule_official, sofiarotaru_official

Латиська співачка Лайма Вайкуле, яка нещодавно провела в Юрмалі свій фестиваль, на який, до речі, запросила українських зірок, розповіла про свої стосунки зі співачкою Софією Ротару.

До слова, Ротару не висловлювалася і не робила гучних заяв щодо нападу Росії на Україну, між тим, коли Росія обстрілює мирні українські міста, Ротару робить пости про них в соціальних мережах і сумує разом з усім українським народом.

За інформацією пропагандистського видання Стархіт, Лайма Вайкуле запрошувала виступити на своєму фестивалі і Софію Ротару. Однак артистка не приїхала.

відео дня

"Писали всяку дурість про нас з Софою, мовляв, погані у нас відносини. Немає причин для таких розмов. Я знаю, що вона в безпеці, і цього достатньо для мене. Якщо вона захоче, то завжди може зателефонувати, а я не люблю нав'язуватися. Прийде час, сподіваюся, і Софа приїде до нас, якщо захоче", — сказала 69-річна артистка в недавньому інтерв'ю.

Вайкуле також додала, що дуже любить Софію Ротару. "Вона оточена сім'єю, і вона в ній живе. Їй, мені так здалося, ніхто не потрібен, крім сім'ї. Тому у нас немає такого, щоб ми дзвонили один одному кожен день. Ми говорили з нею. У нас досить близькі стосунки — я багато чого знаю про неї, а вона про мене", — говорила артистка.

Нагадаємо, раніше Лайма Вайкуле в завуальованій формі розкрила позицію свого колеги, іншого легендарного естрадного співака Валерія Леонтьєва з приводу повномасштабної війни країни-агресора Росії проти України.

Також співачка розсекретила, де ховається Віра Брежнєва - фанати колишньої Віагри стурбовані тим, що вона і її сім'я зникли з інформаційного простору.
Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти