StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Євробачення-2024: де і коли дивитися фінал Національного відбору на Євробачення

18 січня 2024, 12:25оновлено 1 лютого, 20:56
481
Зовсім скоро визначиться артист, який представить Україну на міжнародному конкурсі.
Євробачення-2024
Нацвідбір на Євробачення-2024 - де і коли дивитися / колаж: Главред, фото: instagram.com/suspilne.eurovision, instagram.com/eurovision

Менше чотирьох місяців залишилося до початку однієї з головних музичних подій 2024 року - конкурсу Євробачення. 37 країн проводять ретельну підготовку, щоб гідно представити себе на змаганні. Воно, як відомо, пройде 7, 9 і 11 травня в Мальме, Швеція.

Україна поки не визначилася з конкурсантом, який представить її на Євробаченні-2024. Цей рік став для потенційних учасників змагань роком нововведень. Наприклад, до фіналу Нацвідбору вийшли не 10, а цілих 11 артистів.

Сам Національний відбір на Євробачення-2024 відбудеться в суботу, 3 лютого. Трансляція розпочнеться о 17:30 за київським часом, сам фінал – о 18:00.

відео дня

Відомо, що Нацвідбір, організацією якого цього року займається команда 1+1 media Big Brave Events, проходитиме у форматі телеконцерту - без глядачів у залі. Таке рішення прийняли з міркувань безпеки. Також організатори приховують і місце, в якому відбудеться сам концерт.

Трансляція Нацвідбору на Євробачення-2024 планується на телеканалі Суспільне Культура. Крім того в прямому ефірі її традиційно можна подивитися онлайн. Наприклад, на офіційному YouTube-каналі Євробачення в Украине, сайті Суспільне Культура, на Facebook-сторінці Суспільного, в застосунку "Дія" (треба вибрати "Дія. ТБ" і канал "Суспільне Культура HD"). Слухати трансляцію можна на Радіо Промінь.

Раніше стали відомі імена 11 фіналістів Нацвідбору на Євробачення-2024. Примітно, що за право представляти Україну на конкурсі в Швеції боротимуться як новачки, так і вже досвідчені артисти.

Також український репер Олег Псюк прокоментував чутки про свій відхід з гурту Kalush Orchestra, разом з якою здобув перемогу на Євробаченні у 2022 році.

Інші новини про Євробачення:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти